Star Wars: Clone Wars izlenmeli mi?

Firefriztche

Picopat
Daha fazla  
Star Wars'ı kronolojik sırayla izlemeye başladım gayet güzeldi. 7 sezonluk ve alt yazılı olan Clone Wars'a gelene kadar 7 sezon izlemesem karekterlerin hayatı hakkında vs. önemli bilgileri göremem mi? Atlarsam ne olur bilgi bakımından? Düzenleme: Birkaç bölüm izledim bazılar alt yazı bazıları dublaj, neden böyle bu? Çoğu dublaj mı alt yazı mı bilgilendirirseniz sevinirim. İzlemeye devam ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Star Wars'ı kronolojik sırayla izlemeye başladım gayet güzeldi. 7 sezonluk ve alt yazılı olan clone Wars'a gelene kadar 7 sezon izlemesem karekterlerin hayatı hakkında vs. önemli bilgileri göremem mi? Atlarsam ne olur bilgi bakımından? Düzenleme: Birkaç bölüm izledim bazılar alt yazı bazıları dublaj, neden böyle bu? Çoğu dublaj mı alt yazı mı bilgilendirirseniz sevinirim. İzlemeye devam ediyorum.

Clone wars izlemezsen ahsoka captain rex gibi karakterlerin hayatı hakkında birkaç bilgiyi göremezsin. Bu karakterler film serisinde (4, 5, 6, 7, 8, 9) çok bahsedilmiyorlar. Fakat bazı Star Wars dizilerinde (ahsoka, Star Wars: Rebels, mandolarian, the book of boba feet) bu karakterlerden bahsediliyor. Ve hikaye bu karakterler üzerine kurgulanıyor. Yine de clone wars oldukça uzun bir dizi olduğu için bu karakterler hakkında wiki veya Star Wars Sithpedi'den bilgi edinip filmleri izlemeye devam edebilirsin. Dublaj ve alt yazı olayı ise izlediğin platforma bağlı olarak değişiyor. Fakat ben izlediğimde bölümlerin çoğu altyazılıydı.

Clone wars izlemezsen ahsoka captain rex gibi karakterlerin hayatı hakkında birkaç bilgiyi göremezsin. Bu karakterler film serisinde (4, 5, 6, 7, 8, 9) çok bahsedilmiyorlar. Fakat bazı Star Wars dizilerinde (ahsoka, Star Wars: Rebels, mandolarian, the book of boba feet) bu karakterlerden bahsediliyor. Ve hikaye bu karakterler üzerine kurgulanıyor. Yine de clone wars oldukça uzun bir dizi olduğu için bu karakterler hakkında wiki veya Star Wars Sithpedi'den bilgi edinip filmleri izlemeye devam edebilirsin. Dublaj ve alt yazı olayı ise izlediğin platforma bağlı olarak değişiyor. Fakat ben izlediğimde bölümlerin çoğu altyazılıydı.
Hocam boba mando gibi bası karakterleri biliyorum diğerlerini araştıracağım ama kısa kısa hikaye gibi çok güzel ben bir sonraki diziye geçeyim sağ olun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı