Cloud 2 alınır mı?

400-500 TL seviyelerinde kulaklık ararken bir daha alma düşüncem olmadığı için hızlı bir karar ile Cloud 2 aldım. Arctis 5 benim düşündüğüm kulaklıklardandı ama Arctis 3 kafama pek uymadığı için almaktan vazgeçtim. Benim için önemli olan ses kalitesi aslında, bu yüzden Cloud 2 tercihim olmuştu. Sizce hata mi yaptım?

Hocam mikrofon olarak yorumlar mısınız?
Gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum mikrofonun. Üzerindeki pop-filter ses kalitesini etkiliyor kesinlikle. Çıkarttığım zaman nefes sesi fazla gidiyor mikrofona. Mikrofonun kulaklıktan çıkarıp takılabilme olanağı da var. Mikrofon testlerini izleyebilirsiniz Youtube'den

Alınır, ama bu fiyata alınmaz.
Bunu almak cok daha mantıklı olacaktır

Bu ikisi cloud2 den çok daha iyi kulaklıklar çünkü cloud 2 ses seviyesi yeterli değil kendim uzun süre kullandım. 7.1 gerçekten yetersiz parasına göre.. Biz zamanında 400 tl aldık o zaman değerdi. Ayrıca kulaklığın bir yazılımı mevcut değil ama attığım bu iki modelin yazılımları mevcut creative nin ses seviyesi çok yüksek. Blackshark v2 de kendini kanıtlamış bir model

Bu ikisi cloud2 den çok daha iyi kulaklıklar çünkü cloud 2 ses seviyesi yeterli değil kendim uzun süre kullandım. 7.1 gerçekten yetersiz parasına göre.. Biz zamanında 400 tl aldık o zaman değerdi. Ayrıca kulaklığın bir yazılımı mevcut değil ama attığım bu iki modelin yazılımları mevcut creative nin ses seviyesi çok yüksek. Blackshark v2 de kendini kanıtlamış bir model
Hocam Blackshark kesinlikle güzel ama çok pahalı. 500 lira piyasası vardı bu kulaklığın 1 ay önce.
Alınır, ama bu fiyata alınmaz.
Bunu almak cok daha mantıklı olacaktır
Hocam ben indirimler ve kuponlarla 750 lira gibi bir fiyata getirdim, fazla mı?

Razer Blackshar v2 hiç bi zaman 500 tl bandına inmedi yanlışınız var o V2 X sürümüdür siz orayı karıştırıyorsunuz. Blackshark v2, Cloud 2 den kat ve kat daha iyi bir kulaklık bir kere yazılımı var ve sanal ses teknolojisi farklı ve daha iyi. Onun dışında bence Creative çok daha da iyi indirimde olduğuna bakmayın cloud 2 ve blackshar v2 den daha yüksek ve kaliteli sesler veriyor her ikisinin mikrofonundan daha iyi 686 tl kaçırmayın bence

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı