Cloud 2 fiyatı düşer mi?

Daha fazla  
Selam MediaMarkt'tan almak üzere HyperX Cloud 2 seçtim ama fiyatı 1 gün içerisinde 1769 TL oldu (önceki fiyatı 1400 TL'di) yeniden eski fiyatın düşer mi?

İllaki MediaMarkt'dan mı alman gerekiyor? Burada hala aynı:

Ayrıca onun yerine buna da bir bakabilirsin:

Kasım ayında indirim yapabilirler ama kesin bu ürün ucuzlar diyemem. Şu an ihtiyacınız varsa ve başka mağazadan alayım diyorsanız Amazon Prime üyelerine 1-7 Kasım arası aldığınız ürün 30 Kasıma kadar indirime girerse aradaki farkı iade ediyor. Belki İtopya İncehesap da indirim yapabilir. 1200 TL olan ürüne gidip 1700 vermeyin.

Sanmıyorum. Ben de daha 2 gün önce aldım 1250 TL'ye. Normalde 1190 TL'yken alacaktım belki düşer diye bekledim sonra baktım 1250 oldu direkt aldım düşünmeden. Ve daha da yükselmiş 1300 civarlarında geziyordu ben aldıktan sonra şimdi 1397 olmuş. Amazon'dan aldım. 1,5 , 2 günde geldi. Düşeceğini sanmıyorum dolar kuru sabit değil.

Sanmıyorum. Ben de daha 2 gün önce aldım 1250 TL'ye. Normalde 1190 TL'yken alacaktım belki düşer diye bekledim sonra baktım 1250 oldu direkt aldım düşünmeden. Ve daha da yükselmiş 1300 civarlarında geziyordu ben aldıktan sonra şimdi 1397 olmuş. Amazon'dan aldım. 1,5 , 2 günde geldi. Düşeceğini sanmıyorum dolar kuru sabit değil.

Kasım ayında genelde elektronik ürünlerde indirim oluyor daha uyguna denk gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı