Cloud 2 için ses kartı önerisi

Sivrisnake

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 500-600 TL civarında bütçem var ve hemen hemen 400 liraya Cloud 2 almayı kafama koydum ve yanında gelen ses kartının yeteceğini düşünemiyorum :) FPS oyuncusuyum. Çok çeşitli müzik dinlerim. Yanında ses kartı almak gerekir mi ? Ya da daha iyi performans verecek bütçeme uygun kulaklık + ses kartı veya sadece kulaklık mı düşünsem ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2'ye alacağınız yüzlerce liralık ses kartları sizin için pek bir şey değiştirmeyecektir. Onun yerine kulaklık için bütçe yükseltebilirsiniz. Pahalı ve güçlü müzik kulaklığı kullananlara ek ses kartı öneriyorum.

Cloud 2'ye alacağınız yüzlerce liralık ses kartları sizin için pek bir şey değiştirmeyecektir. Onun yerine kulaklık için bütçe yükseltebilirsiniz. Pahalı ve güçlü müzik kulaklığı kullananlara ek ses kartı öneriyorum.
Mesela hangi model kulaklıklara bakmalıyım ? Birde kulaklıkların ses kalitesinde USB yada 3,5 jack girişleri fark edermi ?

Anakartınız çok eski değilse, sesten memnunsanız, kulaklığınızdan ya da mikrofonunuzdan statik/hıslama tarzı sesler gelmiyorsa ses kartına ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir sorununuz varsa Cloud II'nin yanında gelen ses kartı gayet yeterlidir. Daha iyisini istiyorsanız Asus ya da Creative'in 150 TL civarından başlayan USB ses kartlarına bakabilirsiniz. Bu arada Cloud II'nin ses kartını kullanmayacaksanız Cloud Silver alıp yanına ses kartı almanız daha mantıklı olacaktır çünkü yanında gelen ses kartı haricinde tamamen aynı kulaklıklar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı