Cloud 2 mi Cloud alpha mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Bütçem bu kulaklıklara yetmiyor ama para biriktirip indirim bekliyorum, aslında aklımda kraken tournament edition var. Ama kararsız kaldım.

Cloud alphanın incelemerini izledim 7.1 yok ama ses daha kaliteli olduğunu söylüyorlar.Ama sıkıntı şu ki, nispeten eski bir laptop kullanıyorum, (lenovo z510) Yanises kartım kötü. Ses kartlı model almam gerekiyor. Bu durumda siz olsanız, cloud 2 mi alırdınız? yoksa cloud alpha alıp bir kaç ay öyle kullanıp sonrasında birde usb ses kartı mı alırdınız? 200 liralık hyperx usb ses kartı kaliteli midir kulaklığı maksimum performansta kullanabilir miyim? Çok hardcore bir oyuncu değilim ama arkadaşlarımla lol,csgo tarzı oyunlar oynuyorum ve en önemlisi sadece oyun değil, çok fazla da müzik dinleyip film izliyorum. Bu konularda ve sağlamlık konusunda da iyi olması lazım.

Araştırdıkça iyice kafam karışıyor, sizce en mantıklı seçim nedir? cloud alpha + ses kartna fazladan 200 tl verip cloud2 fazla alacağım performansa değer mi? Yoksa hiç o kadar paraya gerek yok diyip 500 tlye bulduğumda kraken te mi almalıyım?

Arkadaşlar merhaba, Bütçem bu kulaklıklara yetmiyor ama para biriktirip indirim bekliyorum, aslında aklımda kraken tournament edition var. Ama kararsız kaldım.

Cloud alphanın incelemerini izledim 7.1 yok ama ses daha kaliteli olduğunu söylüyorlar.Ama sıkıntı şu ki, nispeten eski bir laptop kullanıyorum, (lenovo z510) Yanises kartım kötü. Ses kartlı model almam gerekiyor. Bu durumda siz olsanız, cloud 2 mi alırdınız? yoksa cloud alpha alıp bir kaç ay öyle kullanıp sonrasında birde usb ses kartı mı alırdınız? 200 liralık hyperx usb ses kartı kaliteli midir kulaklığı maksimum performansta kullanabilir miyim? Çok hardcore bir oyuncu değilim ama arkadaşlarımla lol,csgo tarzı oyunlar oynuyorum ve en önemlisi sadece oyun değil, çok fazla da müzik dinleyip film izliyorum. Bu konularda ve sağlamlık konusunda da iyi olması lazım.

Araştırdıkça iyice kafam karışıyor, sizce en mantıklı seçim nedir? cloud alpha + ses kartna fazladan 200 tl verip cloud2 fazla alacağım performansa değer mi? Yoksa hiç o kadar paraya gerek yok diyip 500 tlye bulduğumda kraken te mi almalıyım?
Eğer uzun saatler oyun oynuyorsanız Kraken pek uygun bir seçim olmayacaktır, hem ağır hem pek konforlu değil.
Onun dışında ben de sorunun cevabını arıyorum :)

Eğer uzun saatler oyun oynuyorsanız Kraken pek uygun bir seçim olmayacaktır, hem ağır hem pek konforlu değil.
Onun dışında ben de sorunun cevabını arıyorum :)
kraken te kullanan bir kaç kişiyle özel konuşmalarım oldu, kendileri kraken te nin eski krakene benzemediğini, konfor açısından gayet iyi olduğunu memnun olduklarını söylediler.

Aklımdaki tek soru, cloud alpha + ses kartına o kadar para vermelimiyim acaba. kendi fikrim pek gerek yok diye düşünüyorum, sonuç olarak hardcore bir oyuncu değilim bana günlük hayatta arkadaşlarımla oyun oynarken güzel ses kalitesi verecek ve müzik- filmlerde tatmin edecek kulaklık lazım.Cloud2 alsam bile700 tlye patlıyor ki o kadar bütçem yok, ya indirim bekleyeceğim yada pra biriktireceğim. Alpha + ses kartına çıkarsam çok daha pahalıya geliyor. Gerçekten çok kararsızım

Kraken TEkullanan bir kaç kişiyle özel konuşmalarım oldu, kendileri Kraken TE nin eski krakene benzemediğini, konfor açısından gayet iyi olduğunu memnun olduklarını söylediler.

Aklımdaki tek soru, cloud alpha + ses kartına o kadar para vermeli miyim acaba. kendi fikrim pek gerek yok diye düşünüyorum, sonuç olarak hardcore bir oyuncu değilim bana günlük hayatta arkadaşlarımla oyun oynarken güzel ses kalitesi verecek ve müzik- filmlerde tatmin edecek kulaklık lazım. Cloud2 alsam bile 700TL ye patlıyor ki o kadar bütçem yok, ya indirim bekleyeceğim yada para biriktireceğim. Alpha + ses kartına çıkarsam çok daha pahalıya geliyor. Gerçekten çok kararsızım.
Alpha + Ses kartı yurt dışından getirilmeyecekse mantıklı bir seçim olmaz. İtopyada Cloud 2 650TL

Alpha + Ses kartı yurt dışından getirilmeyecekse mantıklı bir seçim olmaz. İtopyada Cloud 2 650TL
Benimde gönlümden o kadar para vermek geçmiyor aslında. Ama sormak istedim acaba o şekilde üst düzey bir sese ulaşabilir miyim diye. Hatta cloud2 bile geçmiyor desem yeridir. 650 tl biraz fazla geliyor onun yerine kraken te sürekli indirime giriyor 500 tl bandında yakalayıp almak istiyorum.

Benimde gönlümden o kadar para vermek geçmiyor aslında. Ama sormak istedim acaba o şekilde üst düzey bir sese ulaşabilir miyim diye. Hatta cloud2 bile geçmiyor desem yeridir. 650 tl biraz fazla geliyor onun yerine kraken te sürekli indirime giriyor 500 tl bandında yakalayıp almak istiyorum.
İndirimde bulursan bana da haber ver :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı