Cloud 2 mikrofon ayarı nasıl yapılır?

Keremmm

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Ben HyperX Cloud 2 oyuncu kulaklığını kullanıyorum fakat bir sorunum var. Kulaklığın mikrofonu benim nefes sesimi kesemiyor ve karşı tarafa çok fazla nefes sesim gidiyor, duymak zorunda kalıyorlar :) Bunun bir çözümü var mı ? Varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubuğunda sağ alttaki ses simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarını açın. Gelen menüde altta mikrofon için olan giriş kısmında cihaz özellikleri butonuna tıklayın. Açılan mikrofon özellikleri bölümünden geliştirmeler sekmesine gidin ve ''gürültü tutma'' özelliğini ''tik'' koyarak seçin.

1-2 gün içerisinde kulaklık alacağım. Cloud 2, listemin başında. Öneriyor musunuz?
Evet öneririm. Ben çok memnun kaldım. Gün de yaklaşık 6-7 saat bilgisayar başın da olduğum oluyor ve kullanımı olsun kafada dur uşu olsun hiç rahatsız etmiyor çok rahat bir kulaklık. Oyunlar da çok rahat ses kama imkanı veriyor. Bu kulaklıkda ki rahatı başka bir kulaklık da bulamadım ben açıkcası. artic 3 de kullandım ama cloud 2 daha rahat ve konforlu.
Görev çubuğunda sağ alttaki ses simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarını açın. Gelen menüde altta mikrofon için olan giriş kısmında cihaz özellikleri butonuna tıklayın. Açılan mikrofon özellikleri bölümünden geliştirmeler sekmesine gidin ve ''gürültü tutma'' özelliğini ''tik'' koyarak seçin.
Malesef dediğiniz kısım da öyle bir seçenek çıkmadı karşıma
Burada ki desibel ayarını da hiç bir şekilde ne yukarı nede aşşağıya çekmeme izin veriyor. Bunun bir çözümü var mı ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    167,4 KB · Görüntüleme: 2.085
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    180,1 KB · Görüntüleme: 2.045
Son düzenleme:
Evet öneririm. Ben çok memnun kaldım. Gün de yaklaşık 6-7 saat bilgisayar başın da olduğum oluyor ve kullanımı olsun kafada dur uşu olsun hiç rahatsız etmiyor çok rahat bir kulaklık. Oyunlar da çok rahat ses kama imkanı veriyor. Bu kulaklıkda ki rahatı başka bir kulaklık da bulamadım ben açıkçası. Artics 3 de kullandım ama Cloud 2 daha rahat ve konforlu.

Maalesef dediğiniz kısım da öyle bir seçenek çıkmadı karşıma.

Burada ki desibel ayarını da hiçbir şekilde ne yukarı ne de aşağıya çekmeme izin veriyor. Bunun bir çözümü var mı?

Merhaba bende de aynı şey var çözümünü bulabildin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı