Cloud 2 ses kartına Cloud 3 bağlanır mı?

metixve

Decapat
Daha fazla  
Elimde Cloud 2 ses kartı var, Cloud 3 ise ses kartı olmayan bir kulaklık. Anakartımın ses yongası maalesef iyi değil. Bu kulaklığı Cloud 2 ses kartına takabilir miyim, uyumlu olur mu? Cloud 3'ün bir uygulaması var, ses kartını taktıktan sonra yine bu uygulamayı kullanabilir miyim?

cloud 3 bende düşünüyorum elimde Cloud 2 var ama kulaklık ayakları kırık ama ses konusunda sorun yok bende düşünüyorum Cloud 3 kablolu alıp Cloud 2'deki ses kartini kullanmayi.

Elimde Cloud 2 ses kartı var, Cloud 3 ise ses kartı olmayan bir kulaklık. Anakartımın ses yongası maalesef iyi değil. Bu kulaklığı Cloud 2 ses kartına takabilir miyim, uyumlu olur mu? Cloud 3'ün bir uygulaması var, ses kartını taktıktan sonra yine bu uygulamayı kullanabilir miyim?

Cloud 3 de ses kartı var zaten.

Emin misiniz hocam bir kaç yerde yok diye duydum ve detaylı bilgi bulamadım.
1729712277728.png

Cloud 2 de ses kartı üzerinden mic on/off ses +/- ve 7.1 düğmesi bulunuyordu. Şimdi bu butonlar kulaklığın üstüne taşındı ki böylesi daha mantıklı oldu. 7.1 butonu yok sadece onu da kullanmayacaksınız zaten kötü olduğu için.

Eki Görüntüle 2336015
Cloud 2 de ses kartı üzerinden Mic on/off ses +/- ve 7.1 düğmesi bulunuyordu. Şimdi bu butonlar kulaklığın üstüne taşındı ki böylesi daha mantıklı oldu. 7.1 butonu yok sadece onu da kullanmayacaksınız zaten kötü olduğu için.

Bildiğim kadarıyla bu ses kartı değil hocam dönüştürücü (Jak-USB). Cloud 3'te ses kartı yok diye biliyorum.

Arkadaşlar, konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum. Belki benim gibi düşünen insanlar vardır. Öncelikle, Cloud 3 ses kartı olmayan bir kulaklıktır. Konuda belirttiğim gibi, Cloud 2'nin ses kartına Cloud 3'ü taktığımda sorunsuz çalışıyor. Bu durumu HyperX desteğine de sordum; ancak normalde Cloud 3'ün uygulamasına erişim sağlayamıyorsunuz, sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı