hangi sitede indirim var300 daha koy HS80 al ikisini üst üste koyar tokatlar. İndirimlerde 2500'e kadar düşüyor.
Hangi sitede indirim var.
tamamdır takip edecegim ama indirim yakalayamazsam hangisini önerirsinŞu an indirim yok. Ama sık giriyor indirime. İtopya'da indirimini görmüştüm geçen.
Tamamdır takip edecegim ama indirim yakalayamazsam hangisini önerirsin.
İtopyada girip girip duruyor Gencer Gamingtede arada giriyor , ben cloud 2 kullandım beğenmedim Cloud 3 daha iyi diyorlar.tamamdır takip edecegim ama indirim yakalayamazsam hangisini önerirsin
izlediğim bikaç yabancı incelemede pc yi kapatıp açtıktan sonra ses gelmiyo tarzı bişeyler demişlerdi doğru mudurCloud 3 kullanıyorum öneririm gayet güzel kulaklık. Sorun varsa sorabilirsin.
Biraz daha detaylandırır mısınız hocami, bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra ses gelmeme gibi bir durum yok normal çalışıyor yani.izlediğim bikaç yabancı incelemede pc yi kapatıp açtıktan sonra ses gelmiyo tarzı bişeyler demişlerdi doğru mudur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.