Cloud 2 vs Cloud 3

Bence etmez ama Void elite daha iyi Cloud III'ten.

Ben de mikrofonu gerçekten iyi bir kulaklık alayım dedim ekstra mikrofona ihtiyacım kalmasın diye.

Açıkçası bu sorunu başka üst seviye kulaklıklardada olduğunu duydum ama model veremiyeceğim emin olmadığımdan.

Ben olsam almazdım çünkü kağıt üzerindeki verilere bakarsak arada pek de fark yok mikrofon dışında.

@emirhannk hocam ayrıca kutusu açılmamış 2.el bir Cloud 3 buldum 2000 TL'ye alınır mı? Fakat fiş fatura yok.

Kulaklıkda 2. ele girişmeyin bence dip ses sorunu olabilir, kötü kullanmış olabilir, çizikli vs belli olmayan ama nadiren olan bir sorunu olabilir veya hiçbiri olmazsa hijyenik olarak pek mantıklı olmaz, açıkçası çok titiz biri değilim hatta pisim ama başkasının kulaklığından pek haz etmem yine siz bilirsiniz. Bir de o fiyata çok bence.

Güvenlik jelatini duruyor hocam. Hediye gelmiş. Fiş, fatura dolayısıyla garanti yok. Tek korkum dip ses sorunu. Deneyebilirsin almadan önce beraber açarız kutuyu diyor arkadaş. Tek sıkıntı peşin 2000 TL verip garantiden mahrum kalmak. Amazon vade farksız 9 taksit sunuyor İş Banka'sı kartlarına.

Dediğim gibi o bütçelerde 2. el almak çok saçma kaldı ki bir de garantisiz ürün.

Amazon vade farksız 9 taksit sunuyor iş Banka'sı kartlarına.

Ek olarak ilk ay iade hakkın var koşulsuz şartsız.

Arkadaşlar ses kasmak için Max 3 k bütçede ne almak en mantıklısı sadece ses kasma amacı güdüyorum mik falan umurumda değil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…