Cloud 2 vs Cloud Alpha vs Cloud Alpha S vs MH752

Arkadaşlar 3 yıldır Cloud 2 kullanmaktayım ve memnunum ancak değiştirmek istiyorum. Cloud 2'nin 7.1 özelliğinden çok memnunum ve daha iyisini arıyorum.

Cloud Alpha + HyperX AMP 7.1 ses kartı.
Cloud Alpha S
Cooler Master mh752.

Blackshark V2 denedim ve açıkçası hiç memnun kalmadım bundan dolayı iadeye gönderdim. Kabul edilirse eğer Cloud 2'den daha kaliteli ses seviyesi olan bir kulaklık almayı düşünüyorum. Cloud 2'den oyun performansı olarak aşırı memnunum ancak artık değiştirmek istiyorum. Net bir şekilde daha yüksek ses seviyesi ve daha kaliteli bir kulaklık arıyorum. Eğer bulamazsam Cloud 2'den devam edeceğim.

Yabancı forumlarda Alpha S modelinin Cloud 2'den daha az ses seviyesi olduğunu söylüyorlar. Alpha hepsinden iyi diyenlerde var. Kimisi de Alpha + HyperX AMP ses kartını öneriyor. MH752 modeli içinde Cloud 2'den daha iyi diyenler de var ancak onda da crosstalk sorunu yaşayan da çok kişi var. Bu tüm modeller hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba yeni kulaklığınız nedir? Önerir misin? C2 düşünüyorum daha iyisini bulduysanız ona yönelebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı