Cloud 2 vs Cloud Core Wireless

Aslında kazanma odaklı oynuyorum ben eğlenme amaçlı değil de Battle Royale PUBG Apex tarzı oyunlar ya da Valorant. Çok da giriş seviyesi olmasını istemem açıkçası Cloud 2 daha iyi geldi bana bu konuda ama diğeri de Wireless sonuçta.

Giriş seviyesi Wireless kulaklıklarından birisi HyperX'in. Bir Cloud Alpha Wireless değildir muhtemelen.

Giriş seviyesi değil de orta seviye bir Wireless bulabilir miyiz 2000 TL civarında.

Stoklarda yok herhalde. Sadece 4000 liraya Hepsiburada üzerinde ve 2600 liraya Amazon Us'de görünüyor.

Ben sadece Hepsiburada'ya bakmıştım yani rank kasan bir oyuncu olduğumdan Cloud 2 daha mı iyi olur.

HyperX Cloud 2 kullanıyorum 1 senedir ve önerdiğimi söyleyemem ses kartı ile geliyor olması bana da cazip gelmişti ama cidden hani olmasa bir şey kaybetmezmişim. 7.1 açınca fark oluşsada Online oyunlarda ses kasarken sizi yanıltmasına neden oluyor ses sanki hafifte olsa diğer taraftan da geliyormuş gibi oluyor. Tek elimdekini deneyip söylemiyorum yakın arkadaşımda da var ve ikimizdede böyle bir problem var. Ve asıl garip olan elimde 2 bilgisayar var ve birinde 7.1'i açtığım zaman alttan hafif ses yaparken diğerine taktığım zaman hiçbir problem olmuyor aşırı garip. Sorunu çözmek için ses seviyesini 72 gibi bir değere kısmak zorunda kalabiliyorsunuz.

BlackShark V2 almanız daha iyi olabilir ama eğer mikrofon kaliteside iyi olsun diyorsanız Gamepower kyruse modeline bir göz atabilirsiniz. Evet pek iyi bir marka değil farkındayım ama mikrofon kalitesi ciddi ciddi HyperX'i falan bayağı geçecek derecede iyi. Eğer mikrofon kalitesi sizin için çok elzemse ekstra öneri olsun diye söylemek istedim.

Neden? Yani aralarındaki tek fark ses kartı ve kablo mu teknik özellik farkı ya da.

Cloud 2 güzel bir kulaklık evet ama diğer modelin Bluetooth olması yüzünden biraz arada kaldım.

FPS oynadığım için Bluetooth olan ürünleri tercih etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…