Cloud 2 Wireless vs Arctis Nova 7 Wireless

Bart Allen

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Merhaba. Cloud 2 Wireless kullanmaktayım ve kulaklığımın garantisi birkaç ay içerisinde bitmiş olacak. Garantisiz olarak kullanmaya devam etmektense üzerine biraz daha koyup başka bir modele geçmeyi tercih ediyorum. Aklımda Arctis Nova 7 Wireless modeli var. Sizce geçmeye değer mi bu iki model arasında çok fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Cloud 2 Wireless kullanmaktayım ve kulaklığımın garantisi birkaç ay içerisinde bitmiş olacak. Garantisiz olarak kullanmaya devam etmektense üzerine biraz daha koyup başka bir modele geçmeyi tercih ediyorum. Aklımda Arctis Nova 7 Wireless modeli var. Sizce geçmeye değer mi bu iki model arasında çok fark var mı?
Normal Cloud 2 denedim , Cloud 2 wireless denemedim , Cloud 2 hoşuma gitmedi, wireless şart değilse size bu ikisindende daha iyi model önerebilirim .

Nova 7 her türlü.

Hem sesi aynı, hem mikrofonu çok daha iyi. Tek kötü yanı aynı anda Bluetooth ve Wireless sesi gelmiyor ya o ya o diye biliyorum. Neden Nova 7 açıklayabilir misiniz?
Eğer mikrofon çok önemliyse nova 7 yerine nova 5 bak ama 6500TL bütçeye çıkabilen bir kişi en azından 2000TL'ye harici bir mikrofon ile çok daha iyi ses kalitesi alabilir. Ayrıca nova 7 çok sık 5300TL bandına düşüyor. Gördüğüm en ucuz nova 5 6600TL falan şuan.

Şarj konusuna gelecek olursak 30 saat üstünde şarj süresi çok fazla benim için birşey değiştirmiyor. Nova Pro kullanıyorum hali hazırda 22 saatlik bataryası bile 1.5 gün çok rahat çıkarıyor. Tabi onda çift batarya var şarj etme falan yok biri şarj olurken dac içinde diğerini kullanıyorum ama 36 saatlik batarya şarj etmeden 2.5 gün çok rahat götürür.

Son olarak da çift cihaz desteği benim için iyi oluyo. Telefonuma ve PC'ye bağlayıp aynı anda kullanabiliyorum veya PS5'te oyun oynarken bir yandan spotify veya youtube'dan podcast falan dinliyorum işime yarıyor yani.

Ben nova 7'nin tekrar 5300TL bandına düşmesini beklerim. Mikrofonu da öyle aşırı kötü değil. İdare eder seviyede. İlla mikrofon istersem de elimde kalacak paraya biraz daha ekler Fifine A6V gibi harici bir mikrofon alırım.

Mobil olduğum için mikrofon taşıyamam yanımda ve 7'nin mikrofonu telsiz gibi çok kötü. 5'in 5800 civarlarına düştüğünü gördüm tekrar düşünce alırım gibi. Benim şu anki kararsızlığım daha çok Arctis Nova 5 mi yoksa Cloud 3 Wireless mı diye ve ciddi anlamda karar veremiyorum en son tekerleme söyleyip alacağım birisini hahahaha

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı