Cloud 3 alarak iyi mi ettim?

Rankzz

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süre Cloud 3 kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim, deneyimleriniz çok değerli benim için.

Arkadaşlar az önce indirimle birlikte 2600TL'ye Cloud3 sipariş verdim. İnternette özellikle HP HyperX'i satın aldıktan sonraki ürünlerin ses kalitesi tamamen kötüleştiğine dair yorumlar var, aynı şekilde kulaklığın neredeyse hiç bass'ının olmadığını söyleyenlerde var. Bu yorumları görünce bir şüpheye düştüm. EQ ayarı yaparak neredeyse DT770 seviyesine geldi diyenlerde var. Sizce bu fiyata yine de değer mi yoksa pişman olur muyum? Beklentim rahatlık ve ses kalitesi üzerine.

Son düzenleme:
1-2 aydır indirime girmesini bekliyorum öyle söyleyim. Az önce Amazon'dan satın aldım siyah rengini kırmızı rengi biraz daha pahalıydı. Kesinlikle çok çok iyi bir tercih. V2X bile 2K fiyata satılıyor bu fiyata Cloud 3 kaçmazdı. Siz kırmızı rengi mi aldınız 2600'e öyleyse çok daha iyi. Basslar evet az deniliyor ama kendi yazılımında hazır EQ var bass Boost diye onu seçerek bassları biraz daha arttırabilirsiniz. FPS oyunları için müthiş bir kulaklık. Konforsuz bir kulaklık diyeni hiç duymadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyin.

teşekkür ederim içim biraz rahatladı

Her gün Akakçe'ye girip fiyatını kontrol ediyordum içiniz rahat olsun üzmeyecek.
İnşallah üzmez hocam, bende aylardır hatta birkaç yıldır araştırıyorum. tek iyi firma hyperx var onuda hp alınca kötüleşti dediklerinden çok yanaşmak istemiyordum ama elimizdeki en iyi seçenek bu.

İnşallah üzmez hocam, bende aylardır hatta birkaç yıldır araştırıyorum. Tek iyi firma HyperX var onu da HP alınca kötüleşti dediklerinden çok yanaşmak istemiyordum ama elimizdeki en iyi seçenek bu.

Hocam biraz r yapmış olacağım ama Cloud 3'ün siparişi iptal edip MediaMarkt'tan bunu aldım. Bu fiyata nasıl düştü bilmiyorum ama kablosuz olduğundan bu daha mantıklı geldi. Performans olarak Cloud 3 daha iyi. Siz de bir düşünün isterseniz yanlış yönlendirmiş olmamak için yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…