Cloud 3 alarak iyi mi ettim?

Hocam biraz r yapmış olacağım ama Cloud 3'ün siparişi iptal edip MediaMarkt'tan bunu aldım. Bu fiyata nasıl düştü bilmiyorum ama kablosuz olduğundan bu daha mantıklı geldi. Performans olarak Cloud 3 daha iyi. Siz de bir düşünün isterseniz yanlış yönlendirmiş olmamak için yazıyorum.

Eki Görüntüle 2349627
fiyatına göre iyi heralde hocam hayırlı olsun.
ben Rahatlığa ve Sese çok önem veriyorum kablosuz olmasına gerek yok ondan dolayı cloud 3 umarım üzmez beni.

Fiyatına göre iyi herhalde hocam hayırlı olsun.
Ben rahatlığa ve sese çok önem veriyorum kablosuz olmasına gerek yok ondan dolayı Cloud 3 umarım üzmez beni.

Üzdü mü hocam bende sipariş verdim.

Üzdü mü hocam bende sipariş verdim.

Dün öğleden sonra geldi. Ses için uğraşman gerekiyor. Şu an iyi bir seviyeye getirdim ama yine de bence yeterince iyi değil.
Özellikle basslar düşük kalıyor bayağı internetten aradım çok da fazla içerik yok bunun hakkında.

FPS oyunlarında test etmedim daha ama ses olarak açıkçası beni tatmin etmedi.

6 yıl Gamepower Medusa kullandım. Bence fiyatına göre sesi neredeyse mükemmel ama diğer konularda aşırı gerideydi.

Cloud 3 ise her şeyde iyi ama ses kalitesi olarak tam olmamış bence.

Dün öğleden sonra geldi. Ses için uğraşman gerekiyor. Şu an iyi bir seviyeye getirdim ama yine de bence yeterince iyi değil.
Özellikle basslar düşük kalıyor bayağı internetten aradım çok da fazla içerik yok bunun hakkında.

6 yıl Gamepower Medusa kullandım. Bence fiyatına göre sesi neredeyse mükemmel ama diğer konularda aşırı gerideydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videonun içinde Burak şolt EQ ayarını paylaşıyor belki yardımcı olur. Cloud 3 de bassların düşük olmasını hemen hemen herkesten duyuyorum ama EQ ile toparladığını söylüyorlar. Onun dışında mid sesler çok başarılı. Tizlerde öyle. Mikrofonu zaten güzel. Ben cloud 3 siparişimi iptal ettiğimden dolayı biraz pişmanım. Cloud core 2'i güzel fiyattan yakaladım fakat ses ve mikrofon performansı öyle ahım şahım değil ortalama seviyede. Birkaç saat kullandıktan sonra biraz rahatsız ediyor. Cloud 3 ün daha konforlu olduğundan eminim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videonun içinde Burak şolt EQ ayarını paylaşıyor belki yardımcı olur. Cloud 3 de bassların düşük olmasını hemen hemen herkesten duyuyorum ama EQ ile toparladığını söylüyorlar. Onun dışında mid sesler çok başarılı. Tizlerde öyle. Mikrofonu zaten güzel. Ben cloud 3 siparişimi iptal ettiğimden dolayı biraz pişmanım. Cloud core 2'i güzel fiyattan yakaladım fakat ses ve mikrofon performansı öyle ahım şahım değil ortalama seviyede. Birkaç saat kullandıktan sonra biraz rahatsız ediyor. Cloud 3 ün daha konforlu olduğundan eminim.

Konfor olarak şuan baskılıyor biraz ama zamanla açılınca eminimki çok rahat olucak.
Mikrofon dediğiniz gibi mükemmel 💯
Tek eksiğim ses onada bi çare bulabilirmiyim bilmiyorum dediğiniz EQ ayarlarını deniyim bi.

bu videonun içinde Burak şolt EQ ayarını paylaşıyor belki yardımcı olur. Cloud 3 de bassların düşük olmasını hemen hemen herkesten duyuyorum ama EQ ile toparladığını söylüyorlar. Onun dışında mid sesler çok başarılı. Tizlerde öyle. Mikrofonu zaten güzel. Ben Cloud 3 siparişimi iptal ettiğimden dolayı biraz pişmanım. Cloud Core 2'i güzel fiyattan yakaladım fakat ses ve mikrofon performansı öyle ahım şahım değil ortalama seviyede. Birkaç saat kullandıktan sonra biraz rahatsız ediyor. Cloud 3'ün daha konforlu olduğundan eminim.

Hocam videodaki ses ayarını yaptım ama biraz robotikleşti kalite düştü. Ama bass fazlalaştı ama tam zevkime uygun değil mesela World of Tanks'ta top sıkınca bayağı etki ediyor bayağı basslı gibi geliyor ama kötü bir anlamda.

Son düzenleme:

Bass harici sorun yoksa memnun kalır mıyım? Bassdan beklentim yoktu zaten.

Bass harici sorun yoksa memnun kalır mıyım? Bassdan beklentim yoktu zaten.

Bildiğim kadaryıla bass harici bir sıkıntısı yok, müzik olarak tatmin eder diyebilirim. Ama fxsound gibi uygulamalarla sesini çok daha net yapabiliyorsunuz. Potansiyeli yüksek ama kutudan flat bir ses tarzıyla geliyor, ondan dolayı bence EQ yapmak gerekiyor.

Bildiğim kadaryıla bass harici bir sıkıntısı yok, müzik olarak tatmin eder diyebilirim. Ama fxsound gibi uygulamalarla sesini çok daha net yapabiliyorsunuz. Potansiyeli yüksek ama kutudan flat bir ses tarzıyla geliyor, ondan dolayı bence EQ yapmak gerekiyor.

Şimdi geldi sesler biraz tizz onu harici sorunsuz.

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.
Sizden bir de bir ricam olacak eğer EQ yaparsanız buradan paylaşırsanız sevinirim.
Kendim fxsound üzerinden yaptım bende isterseniz paylaşırım.

Fxsound bence kötü ya kapatınca EQ bozuluyor.

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.
Sizden bir de bir ricam olacak eğer EQ yaparsanız buradan paylaşırsanız sevinirim.
Kendim fxsound üzerinden yaptım bende isterseniz paylaşırım.

Ses kasması acayip iyi şimdı denedım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı