Cloud 3 alarak iyi mi ettim?

Fxsound bence kötü ya kapatınca EQ bozuluyor.

Ses kasması acayip iyi şimdı denedım.

Hocam geç yaziyorum kusura bakmayin.

Ben açıkçası kulaklığın ses kalitesinden memnun kalmadim. Çok flat düz bir sesi var. Bass, piyano, akustik seven birisi olarak beni tatmin etmedi. EQ yapmak için çok çaba harcadim ama HyperX'i satın alan HP hiç acımamış.

CS2 de denedim ama açıkçası nereden ses geldiğini duyuyorum ama 1'den fazla ses gelince hepsi birbirine karışıyor.

Rahatlik, ses kalitesi, saglamlik, mikrofon bunlarin hepsini ayni anda veren kulakliklar bir yurt dışında var.

Cloud 3'te ses kalitesi hariç hepsi var.
Ama ben Gamepower Medusa kulaklığımin ses kalitesine degismem bunları çünkü kulaklığın asil amacı sesi iletmek.

Ürünü iadede edemeyeceğim hijyenden dolayi ondan biraz elimde patladi gibi hissediyorum.

En cok üzen şey ise ben bunu ikinci ele satsam bile oyuncu kulakligi sektorunde
Adamakıllı kulaklık yok.

Hocam Cloud 3 en iyi alternatif yapacak bir şey yok şahsen ben tizz sesler hariç memnun kaldım hafif EQ yapsam daha tatmin olurum ama bende başka bir sorun var ciddi mi bilmiyorum video ya da müzik başlarken çıt sesi geliyor.

Hem kendinizi üzmeyin hocam kulaklarınız o sese alışınca o kadar rahatsız etmez bence.

İnşallah hocam umarım alışırım.

Çıt sesi hakkinda USB girişi kullanıyorsaniz ve jack girişide tam oturduysa bir sıkıntı olmamalı. Eğer hala varsa bir EQ deneyin o da olmadı garantiye gönderin bence

Ama sizin adınıza sevindim beğendiğiniz için iyi günlerde kullanın.

Vallaha hocam bakacağım ama sorun tahminimce mikrofona elim çarpınca oluyor.

@Rankzz hocam rahatlığı nasıl? Ne kadar sürede alıştınız? Ben de almayı düşünüyorum Cloud 3'ü.

@Rankzz hocam rahatlığı nasıl? Ne kadar sürede alıştınız? Ben de almayı düşünüyorum Cloud 3'ü.

Kulaklık gayet rahat sadece şu an yaz olduğu için terletiyor, ya da 3-4 saatlik kullanımlarda. Terleyince kulağımı havalandırıyorum.

Alışmam biraz uzun sürdü açıkçası çünkü kulaklığın ses profili aşırı düz. Ben kendimi normal kullanıcının biraz üstünde gören biriyim, normalde mümkün olduğu kadar EQ ya karışmadan kullandım önceki kulaklığımı ama bu kulaklığın ses profili benim için çok düz. Ben bass akustik ve piyano tarzı müzikler seven ve genel olarak FPS oyunları oynayan biriyim.

Kulaklığın ses profilini düzeltmek için çok çabaladım ilk olarak fxsound kullandım Gaming modunda ve ilk başta tatmin etti ama sonradan kulaklığın kendi HyperX NGenuity uygulamasından internetten bulduğum EQ ayarları ile test ettim ve en son kendimde biraz ayar yaparak iyi bir seviyeye getirdim. Hala çok büyük bir bass eksiği var. Önceki kulaklığımdaki bass seviyesini hala özlüyorum. Basslı müziklerden o eski zevki alamıyorum.

Almak size kalmış FPS oyunlarında iyi bir kulaklık ama ben olsam bunun yerine kendisinden ses profili iyi olan bir kulaklık alırdım.

Son söz olarak da şunu ekleyem, kulaklık piyasasında yüzlerce dolar vermiyorsan kaliteli ses + rahatlık + kaliteli malzeme bunların hepsini bulmak çok zor. O yüzden hangisinden ödün versen sana sıkıntı yapmıyıcaksa ona yönelmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…