Cloud 3 gürültü engelleme çalışmıyor

sslzed

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar 2 gün önce aldığmı Cloud 3 kulaklığında Valorant'ta ses deneme kısmında kendi sesimi test ederken dinlediğimde sesim iyi gidiyor ancak klavyemin ve farenin sesi tamamen karşıya gidiyor. Problem ne olabilir?

HyperX kendi aplikasyonunu indirdiniz mi? Windows mikrofon ayarlarınızı paylaşır mısınız?

HyperX kendi aplikasyonunu indirdiniz mi? Windows mikrofon ayarlarınızı paylaşır mısınız?
hocam uygulamasını indirdim hyperx ın orada öyle bi ayar bulamadım
sorduğunuz ayarlar da bunlar sanırsam

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-26_013741654.png
    55,2 KB · Görüntüleme: 15
Hocam uygulamasını indirdim HyperX'ın orada öyle bir ayar bulamadım
Sorduğunuz ayarlar da bunlar sanırsam

Açıkçası Valorant'ın mikrofon kısmı biraz garip. Lobide bende arkadaşlarımla konuşurken su içme sesim bile gidiyor. Başka oyunlarda da bu kadar ses alıyor mu dışarıdan denediniz mi?

Açıkçası Valorant'ın mikrofon kısmı biraz garip. Lobide bende arkadaşlarımla konuşurken su içme sesim bile gidiyor. Başka oyunlarda da bu kadar ses alıyor mu dışarıdan denediniz mi?
başka oyunlarda denemedim ancak sanırsam belli bir süre sonra mikrafon otomatik yapıyor engellemeyi çünkü otomatiğe açtığımda mikrafonu belli bir süre sonra almıyor klavye sesini falan gürültü engellemenin çalışıp çalışmadığını öğrenebileceğim metodlar biliyor iseniz çok memnun olurum açıkçası

Teams/Discord tarzı uygulamalarda mikrofonu test ederken gürültü engellemeyi de teyit edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…