Cloud 3 jak ile bağlayınca bilgisayardaki ses mikrofona gidiyor

Mustafa_61

Femtopat
Daha fazla  
Şöyle ki Cloud 3 kulaklığa sahibim ve gayet de memnunum. Yalnız bir sorun fark ettim. Ben 3.5mm jak ile kullanıyorum kulaklığı ve o şekilde arkadaşlarımla konuşurken PC'deki sesi direkt mikrofona iletiyor. Fakat USB kablosuyla bağlayınca bu sorun olmuyor. Soracaklar olurdur illaki ses ayarlarındaki stereo karışımı aktif değil arkadaşlar ona rağmen bu sorunu yaşıyorum. Oyun sesi değil sadece Chrome'daki sesi de aktarıyor sesi kapalı olsa bile karşıya gidiyor ses yani kulaklıktan mikrofona gitmiyor ses.

USB ile kullanmaya neden devam etmiyorsunuz hocam? Birkaç arkadaş daha burada konudan şikayetçi olmuştu ama çözüm buldular mı bilmiyorum.

Bir de kulaklık ucu tek mi? Eğer tek yani hem mikrofon hem de kulaklık tek jack ise onu ikiye ayıran kablolarla mikrofonu ayrı sesi ayrı bağlamanız belki sorunu çözer.

USB ile kullanmaya neden devam etmiyorsunuz hocam? Birkaç arkadaş daha burada konudan şikayetçi olmuştu ama çözüm buldular mı bilmiyorum.

Bir de kulaklık ucu tek mi? Eğer tek yani hem mikrofon hem de kulaklık tek jack ise onu ikiye ayıran kablolarla mikrofonu ayrı sesi ayrı bağlamanız belki sorunu çözer.

Ya USB'den sesi az veriyor jak ile daha çok veriyor sesi bir de jak ile daha iyi ses kasılıyor bence o yüzden jak ile kullanıyorum jak tek girişli ama ikiye ayıramam onu laptop kullanıyorum hem mikrofon hem kulaklık için iki tane jak girişi yok 1 tane var arkadaşlarımla konuşurken USB'ye dönmek zorunda oluyorum.

Ya USB'den sesi az veriyor jak ile daha çok veriyor sesi bir de jak ile daha iyi ses kasılıyor bence o yüzden jak ile kullanıyorum jak tek girişli ama ikiye ayıramam onu laptop kullanıyorum hem mikrofon hem kulaklık için iki tane jak girişi yok 1 tane var arkadaşlarımla konuşurken USB'ye dönmek zorunda oluyorum.
Hocam belki kulaklığın USB'si yani ses kartı çok iyi değildir. Belki daha kaliteli bir USB ses kartı alıp denerseniz sesi biraz daha fazla alabilirsiniz. . USB'den takınca hemen hemen kulaklıkların hepsi tam performansında çalışmıyor gibi geliyor maalesef.

Hocam belki kulaklığın USB'si yani ses kartı çok iyi değildir. Belki daha kaliteli bir USB ses kartı alıp denerseniz sesi biraz daha fazla alabilirsiniz. USB'den takınca hemen hemen kulaklıkların hepsi tam performansında çalışmıyor gibi geliyor maalesef.

Ya doğrudur da şimdi ses kartı için ekstra masrafa girmem herhalde ya onu yapacağıma aynı fiyatlara mikrofon alıp ayrı şekilde kullanırım da bilemedim yani belki aynı sorunu yaşayıp çözen olmuştur diye dedim. Teşekkürler yardım ettiğiniz için belki Reddit'te çözüm bulurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı