Cloud 3 ses kasılamıyor

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim ne olur biri yazsın BlackShark v2'den geçtim ve sesi çok kötü sesi hiç kasamıyorum. Satmalı mıyım? V2 X mi alsam ne yapmalıyım? Yardım edin oyun zevkim azaldı.

1737549647737.png

NGENUITY uygulamasını indirdiyseniz. Ayarlar kısmında görseldeki kısımdan cihaz ve uygulamayı resetleyin.

Düzelmezse. Kulaklık bağlantısını kestikten sonra Aygıt Yöneticisinden ses sürücülerini kaldır. Kulaklık bağlantısını tekrar yap bir değişiklik olmazsa da bu videodaki EQ ayarlarını yapmayı dene. Windows kulaklık ayarlarının altında diğer ses ayarları kısmından kulaklık varsayılan değilse varsayılan yap. FPS için en iyi konum tayini yaptıran kulaklıklardan birisi olduğunu söylüyorlar, bir gariplik var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2404393

NGenuity uygulamasını indirdiyseniz. Ayarlar kısmında görseldeki kısımdan cihaz ve uygulamayı resetleyin.

Düzelmezse. Kulaklık bağlantısını kestikten sonra Aygıt Yöneticisi'nden ses sürücülerini kaldır. Kulaklık bağlantısını tekrar yap bir değişiklik olmazsa da bu videodaki EQ ayarlarını yapmayı dene. Windows kulaklık ayarlarının altında diğer ses ayarları kısmından kulaklık varsayılan değilse varsayılan yap. FPS için en iyi konum tayini yaptıran kulaklıklardan birisi olduğunu söylüyorlar, bir gariplik var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Olmazsa size ulaşabilirimdeğil mi?

Eki Görüntüle 2404393

NGenuity uygulamasını indirdiyseniz. Ayarlar kısmında görseldeki kısımdan cihaz ve uygulamayı resetleyin.

Düzelmezse. Kulaklık bağlantısını kestikten sonra Aygıt Yöneticisi'nden ses sürücülerini kaldır. Kulaklık bağlantısını tekrar yap bir değişiklik olmazsa da bu videodaki EQ ayarlarını yapmayı dene. Windows kulaklık ayarlarının altında diğer ses ayarları kısmından kulaklık varsayılan değilse varsayılan yap. FPS için en iyi konum tayini yaptıran kulaklıklardan birisi olduğunu söylüyorlar, bir gariplik var.

Bu attığınız SS yerini nereden açabilirim Windows 11 kullanıyorum.

Tamam hocam buldum.

Eki Görüntüle 2404393

Resetledim uygulamayı şu an daha iyi ama akşam dahadetaylı yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı