HyperX Cloud 3 Valorant'ta ses kasılamıyor

Hocam arkadaşların Cloud III Wireless kullanıyorsa memnunlar mı sorabilir misin? Bir de Firmware güncellemesini yapmışlar mı?

Memnunlar, yazılım güncellemesini ben yaptım direk onlara

Ekleme: Şu anda aktif olarak Cloud 3 Wireless'a geçmiş bulunuyorum kullandığım ayarlar DTS X uygulaması aktif HyperX içinden kapalı şeklinde kullanım sağlıyorum ve memnunum ses şiddeti düzgün geliyor.

1739401988837.png 1739401974668.png 1739402057436.png

Son düzenleme:
Memnunlar, yazılım güncellemesini ben yaptım direk onlara

Ekleme: Şu anda aktif olarak Cloud 3 Wireless'a geçmiş bulunuyorum kullandığım ayarlar DTS X uygulaması aktif HyperX içinden kapalı şeklinde kullanım sağlıyorum ve memnunum ses şiddeti düzgün geliyor.

Eki Görüntüle 2422710Eki Görüntüle 2422709Eki Görüntüle 2422712
Hayırlı olsun. Benim yeni cihazım geldi. Herhangi bir güncelleme yapmadım. Dolby atmos kullanıyorum ve windows loudness equalization ayarını açıp diğer ses iyileştirmelerini kapattım. Tatmin edici bir ses alabiliyorum.

Sesi görseldeki gibi %48 de mi kullanıyorsunuz?

Hayırlı olsun. Benim yeni cihazım geldi. Herhangi bir güncelleme yapmadım. Dolby Atmos kullanıyorum ve Windows loudness equalization ayarını açıp diğer ses iyileştirmelerini kapattım. Tatmin edici bir ses alabiliyorum.

Sesi görseldeki gibi %48 de mi kullanıyorsunuz?

Oyun içinde otomatik %60'a çıkıyor bende ama rahatsız ettiği için 50 seviyelerinde kullanıyorum

Ben sadece gösterdiğim şeyler aktif anlamadığım tek bir şey var oda güncelleme loopuna girmiş olması

Oyun içinde otomatik %60'a çıkıyor bende ama rahatsız ettiği için 50 seviyelerinde kullanıyorum

Ben sadece gösterdiğim şeyler aktif anlamadığım tek bir şey var oda güncelleme loopuna girmiş olması
Hocam o Update Now yazısı hiçbir şekilde gitmiyor. Reddit üzerinden HyperX mod'u bu koduna gelecek NGENUITY güncellemesinde düzelteceklerini söylemişti.

Hocam o Update Now yazısı hiçbir şekilde gitmiyor. Reddit üzerinden HyperX Mod'u bu koduna gelecek NGenuity güncellemesinde düzelteceklerini söylemişti.

Ngeniuty yazılımının aslında pek bir olayı yok Cloud 2 de 7.1 otomasyon için kullanıyordum şimdi onu da yapmıyorum o yüzden kapattım ben çok da lazım bir program değil güncelleme vs. harici

Ama gösterdiğim DTS:X'i kullanmanı tavsiye ederim güzel bir sesi var

Ngeniuty yazılımının aslında pek bir olayı yok Cloud 2 de 7.1 otomasyon için kullanıyordum şimdi onu da yapmıyorum o yüzden kapattım ben çok da lazım bir program değil güncelleme vs. harici

Dediğin gibi kaç dk da kapanacağını ayarlamak için ve mic monitoring için kullanıyorum sadece

Dolby Atmos onun yerine kullanıyor zaten. Uzamsal ses olarak geçiyor o da.

Dolby Atmos hocam boğuk ses veriyor bende

DTS:X iCloud 2'den beri kullanıyorum spatial değil bakın normal codec

Dolby atmosta kullandığın ekolayzer ayarını paylaşabilir misin hocam deneyeyim ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı