Elektronik Cloud 3 Wireless 4.599 TL

Ses kalitesi iyi değilse biz ne alacaz?
Cloud 2 den upgrade yapmak isteyenler için söyledim. Sıfırdan alıyorsan bi sorun yok. Ama Cloud 2 var Cloud 3 alayım da upgrade edeyim diyenler için gereksiz. Gerçekten Cloud 2 ses olarak daha iyi. Kingston kullanılıyordu Cloud 3'te ise HP ile anlaştılar.

Cloud 2'den upgrade yapmak isteyenler için söyledim. Sıfırdan alıyorsan bir sorun yok. Ama Cloud 2 var Cloud 3 alayım da upgrade edeyim diyenler için gereksiz. Gerçekten Cloud 2 ses olarak daha iyi. Kingston kullanılıyordu Cloud 3'te ise HP ile anlaştılar.

Benim Cloud 2'm de HP.

Kulaklığı dün 23.50 gibi Amazon'dan aldım bugün saat 14.30 gibi elime ulaştı kargo konusunda muhteşem hızlıydı büyükşehirde olmamama rağmen. Kulaklık geldiğinden beri her türlü programda EQ ayarlarını denedim CS2'de sesler hem alt üst hem sağ sol bakımından gerçekten çok rahat anlaşılıyor ama mesafe olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kulak içi kulaklığımda duyduğum uzaktaki sesleri bunda duyamıyorum ve yakındaki bazı sesler aynı anda geldiğinde karışabiliyor. Valorant'ta ise her türlü şeyi denedim yine ama ses kasması aşırı kötüydü. Elimden 4-5 tane kaliteli denebilecek kulaklık geçti ama Valorant'ta en kötü ses bundaydı. Bu ikisi dışında aktif olarak oynadığım başka FPS oyunu olmadığı için deneyemedim. Ayrıca ergonomisine genel olarak iyi demişler ama benim kafama pek uymadı 1 saat sonra ağrı yapmaya başladı. Bass performansı olarak uygulamada EQ ayarlarından bass Boost'u seçince muhteşem olmasa da güzel bir seviyeye geliyor. Ses yüksekliği ile ilgili çok şikayet vardı ama benim Windows ses seviyesini bu zamana kadar en düşükte kullandığım kulaklık oldu yani ses seviyesi gayet iyi. Genel performansa bakacak olursak benim pek hoşuma gitmedi ama kötü de denmez fakat iade edeceğim. Ses olarak beğenseydim bile ergonomik olarak beğenmediğim için yine de iade edecektim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı