Cloud 3 Wireless alınır mı?

Goatbon

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Cloud 3 wierless alacağım FPS oyunları oynuyorum ekstra mikrofon alacağım. Mikrofon çok umurumda değil sizce alınır mı? Çok arada kaldım sesde robotlaşma falan oluyor diyorlar doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Cloud 3 wierless alacağım FPS oyunları oynuyorum ekstra mikrofon alacağım. Mikrofon çok umurumda değil sizce alınır mı? Çok arada kaldım sesde robotlaşma falan oluyor diyorlar doğru mu?

Evet öyle şeyler var sorun yaşayan kişi sayısı azımsanamaz da sıkıcı olur sende de çıkarsa başka şey olsa EQ ayarı ile düzeltilir belki de robotikleşme biraz zor gibi iade edersin muhtemelen ama FPS oyunları için en iyi seçeneğin de Cloud 3

2 aydır kullanıyorum, tavsiye ederim kesinlikle. Stok hali çok kötü ama güzel bir ekolayzır ile gayet iyi hale geliyor.
peki sende hiç sesde robotlaşma oluyomu bende fuxi h7 var onda çok oluyo ondan kablolu kullanıyorum robotlaşma olursa bidaha kulaklık değiştiremem sende hiç oldumu

Evet öyle şeyler var sorun yaşayan kişi sayısı azımsanamaz da sıkıcı olur sende de çıkarsa başka şey olsa EQ ayarı ile düzeltilir belki de robotikleşme biraz zor gibi iade edersin muhtemelen ama FPS oyunları için en iyi seçeneğin de Cloud 3
sadece fps oynamicam aynı zamanda yayındada uzun gitmesi lazım ve genel her oyunu oynayan birisiyim sen ne önerirsin peki hocam

Peki sende hiç sesde robotlaşma oluyor mu bende Fuxi H7 var onda çok oluyor ondan kablolu kullanıyorum robotlaşma olursa bir daha kulaklık değiştiremem sende hiç oldu mu?

Sadece FPS oynamayacağım aynı zamanda yayındada uzun gitmesi lazım ve genel her oyunu oynayan birisiyim sen ne önerirsin peki hocam.

Ben kablolu alırdım doğrusu.

hocam zaten kabloludan kurtulamk için kablosuza geçiyorum ben

Amazon'dan aldım. Sorun yaşarsanız RMA oluşturup destek alabilirsiniz. HyperX satış sonrası destekte sorun yaratmıyor.
hmm anladım hocam ben istiyorum hyperx i de korkuyorum benim fuxi h7 de sesde robotlaşma oluyo ondan bidaha olmasını istemiyorum

hocam sizin varmı öneriniz 5k bandında kablosuz kulaklık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı