Cloud 9 CS:GO takımı ne hale gelecek?

Son zamanlarda Cloud 9 CS:GO takımı baştan kuruluyor bilen bilir. Woxic, ALEX, Floppy, Mezi gibi oyuncuları aldılar ama ben bir başarı göstereceklerini düşünmüyorum. Çok körpe oyun bilgisi olmayan 2 oyuncu aldılar (Mezi, Floppy) ve ALEX ne kadar iyi bir IGL olsa bile bence yetersiz. Vitality'den gidişinden beri bir güneş doğdu adamlara... Woxic burada zaman kaybedecek. Bomba fiyata gitti zaten sanki para için gitmiş gibi duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aynı fikirdeyim senle. Wokic çok iyi para aldığı için oraya gitti. Ama kazandığı para fena :D . Ve dediğin diğer şeyde doğru Mezi ve Floppy bence de çok iyi değil ama ALEX bence gene iyidir. Takıma çok mükemmeş diyemeyiz ama bence gene iyi. Ama diğer takımlar karşısında çok şansları olacağını düşünmüyorum

Aynı fikirdeyim senle. Wokic çok iyi para aldığı için oraya gitti. Ama kazandığı para fena :D . Ve dediğin diğer şeyde doğru Mezi ve Floppy bence de çok iyi değil ama ALEX bence gene iyidir. Takıma çok mükemmeş diyemeyiz ama bence gene iyi. Ama diğer takımlar karşısında çok şansları olacağını düşünmüyorum
Katılıyorum. Umarım yanılırız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı