2800 TL altı Wireless Gaming kulaklık önerisi
Sorum şu; 2800 TL altı Wireless oyuncu kulaklığı önerir misiniz? Kablosuz olması önemli. Ses kalitesi iyi. Mikrofon kalitesi iyi. Batarya süresi önemli değil. Mikrofon çıkarılabilir olmalı. Kulak pedleri rahat. Ağırlık problem değil. Şimdiden teşekkürler.www.technopat.net
2800TL kablosuz kulaklık önerisi
En fazla 2800. Wireless rahat kulak pedli dip ses olmayan mikrofon ve ses kalitesi iyi mikrofon çıkarılabilir ağırlık ve batarya ömrü önemli değil şimdiden teşekkürler.www.technopat.net
- Aynı nedenle açtığınız 3. başlık olmuş, hayırlı olsun.
- Fiat değil "fiyat", mesajları göndermeden önce okumayı tavsiye ederim.
- Bu üçü arasından rtings HyperX Cloud Alpha Wireless öneriyor.
![]()
The 8 Best Wireless Gaming Headsets of 2025
The best wireless gaming headset we've tested is the Audeze Maxwell Wireless. These headphones bridge the gap between audiophile sound and gaming features.www.rtings.com
- HS80 kullanıyorum, pad ve yazılımı sorunlu. Muadil pad ve SteelSeries GG yazılımı ile kullanıyorum. Kablolu kullanımda ses kalitesi çok iyi ancak bahsettiğim sorunları mevcut.
- Benim önerim, bütçe dahilindeyse, SteelSeries Arctis nova 7
Arctis nova 7 40mm 50mm olan modellere göre fark fazla değilmi?Asus konusunda bilgim yok ancak ekstra ne özelliği var ki soruyorsunuz?
Rtings bile teste dahil etmemiş, bence maceraya gerek yok. Tavsiyem aynı; SteelSeries Arctis7.
Sürücü çapının daha büyük olması, daha kaliteli ses olmasını garanti etmiyor. Yine de böyle bir düşünceniz var ise Logitech G PRO X Wireless modeline bakabilirsiniz, 50 mm sürücü varmış.
![]()
Logitech G PRO X WIRELESS LIGHTSPEED Gaming Headset Review
The Logitech G PRO X WIRELESS LIGHTSPEED are the wireless version of the Logitech G Pro X Gaming Headset. These gaming-oriented over-ears are compatible with Log...www.rtings.com
Daha iyi olduğunu düşünseydim neden Arctis 7 önereyim? Zira fiyatları yakın.Sırf ben 50 mm istiyorum diye mi bunu öneriyorsunuz yoksa Arctis7'den daha mı iyi.
Daha iyi olduğunu düşünseydim neden Arctis 7 önereyim? Zira fiyatları yakın.
Yine de karşılaştırmayı kendiniz yapın, belki size daha uygundur.
![]()
Logitech G PRO X WIRELESS LIGHTSPEED Gaming Headset vs SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [7, 7P, 7X] Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the Logitech G PRO X WIRELESS LIGHTSPEED Gaming Headset and SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [7, 7P, 7X] headphoneswww.rtings.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.