Şimdi hocam ben sizde biraz SS fanboyluğu sezdim öncelikle onu bir belirteyim
2. olarak GG yazılımına diyecek laf yok gerçekten belki de piyasadaki en iyi yazılım ancak bu bahsi geçen kulaklığın değerinden çok daha fazla fiyatlara satılmasına bir sebep değil. Belki bana karşı çıkacaksınız ancak Nova 5 Wireless'in en fazla en fazla ederi 3-4 bin, fazlası tamamen o kulaklığa karşı israf. Bakın kötü demiyorum ancak o fiyat o kulaklığa fazla.
3. olarak yanlış değilsem oyunlardaki bu ses kasma için kulaklıktaki tiz performansı önemli, aynı şekilde 7.1 performansı da. 7.1'e değinmiyorum bile G733 çok başarılı 7.1 de (kullanıcı yorumlarına göre konuşuyorum, para yemiş inceleme kanallarını göz önünde bulundurmuyorum) tiz performansına gelecek olursak da gayet yeterli sizin deyiminiz ile "çöp" bir kulaklık asla değil.
4. olarak ses seviyesi şahsen benim için önemli bir etken değil ben hep kısık seslerde kulaklık kullanan biriyim ve yani bu ses yüksekliğinden de ne bekliyorsunuz onu anlamadım, en nihayetinde kulaklık yani bu hoparlör değil ki.
Sonuç olarak H80 Wireless bu fiyat bandındaki en iyi seçenek diyebilirim. Başka bir rakibi
bu fiyat bandında yok. G733 gelecek olursak da o da fiyatını hak edecek bir kulaklık değil, kötü mü asla kötü değil ancak fiyatını hak etmeyen bir kulaklık.
Driverı düzgün olsa Cloud 3 Wireless'in önünde hiçbiri ayakta duramaz ama yani yapacak bir şey yok.
Belirtmeden geçmeyeyim bu yaptığınız yorumlarda altı dolu yorumlar değiller. Kulaklığa "çöp, berbat" demek den öteye geçmemişsiniz fark ettiyseniz.