HS80 Wireless vs BlackShark V2 Pro

Çöp bu G733.

Bu konuya biraz açıklama az önce yazdım incele istersen.
Piyasadaki çoğu kulaklığın EQ modu yok ve en stabil EQ ayarı verebilen bir kulaklığa nasıl çöp diyorsunuz hayret ediyorum. Cloud 3 ve cloud 2 kullandım hiçbiride net bir ses veremiyor g733 kadar.

Selamlar iyi akşamlar. Şu an HS80'e daha yatkınım ama tam emin değilim. Kullananlar varsa hangisini tercih etmeliyim? Yardımcı olursa sevinirim, ayrıyeten bu ikisi dışında önerileriniz varsa duymak isterim. Bütçe olarak da 7000'e üstüne çıkmaya çok niyetim yok aslında. Şimdiden teşekkürler.
Bu arada hocam hs80 alacaksanız gidin bi deneyin derim. Kulak pedleri kadifeden. Kaşıntı veya terleme yapabilir. Birde biraz ağır.

Hocam kendim kullanıyorum cloud 3 wireless ancak driverı problemli eq ayarı yapınca özellikle oyunlarda ses robotikleşiyor felan bi ton tantana. Bu fiyat bandında h80 wireless dışında bir seçenek yok gibi :)
Haklısın ,yazılım oyuncu kulaklıkları için en önemli şeylerden biri , çünkü stok halde iyi değiller özelliklede studyo kulaklıklarıyla karşılaştırdımızda. EQ ve ayarlama gerekli, koskoca G PRO X2 sırf yazılım eksikliğinden dolayı çöp bir kulaklık olarak geçiyor , herkes 10-15 EQ bandı kullanırken G PRO X2 sadece 5 eski Logitech kulaklıklari bile 10 EQ bandına sahpiken , ya GHUB'tan kurtulup kulaklığı hayata geçiriyorsun ama mik vb ayarlarını cope atıyorsun yada kötü ses kalitesi ile acı çekiyorsun.

Ben şahsen HyperX yazılımını iyi sanardım.
2021'den beri kullanıyorum geçen ay dongle kırıldı kurtuldum. :D Deneyimime dayanarak söylüyorum.
Okadarda kötü değil, sesi sadece aşırı yüksek seviyelere çıkamıyor onun dışında boğukluk falan yok , yanlış EQ ayarı yapmıs olmalısınız aygıt yonetıcısnden GHUB sürücüsünü kaldırmayı denedınız mı GHUB bazen sese zarar veriyor.

Yani ses performansı mı sizi tatmin etmedi ya da 7.1'ni mi beğenmediniz ya da mikrofonu mu beklediğiniz kalitede değil. Altı boş "çöp" gibi yorumlar yapmayalım lütfen.

Piyasadaki çoğu kulaklığın EQ modu yok ve en stabil EQ ayarı verebilen bir kulaklığa nasıl çöp diyorsunuz hayret ediyorum. Cloud 3 ve Cloud 2 kullandım hiçbiride net bir ses veremiyor G733 kadar.

1. Yüksek elo FPS oyuncusuyum immortal 3 CS 26k seçkin. Arctis 7 ile her detayı duyabilirken G733 kullandığım süreçte berbat ötesi info sesleri algıladım/algılatmadı kulaklık çünkü çöp.

2.EQ modu ve stabilizasyon görmek istiyorsan Steelseries GG kullan G-hub'ı 3'e katlar tokatlar.

3. G733'ün ses seviyesi yerlerde BERBAT ötesi. Arcits 7 ve Nova 5'n tırnağı olamaz.

Tek artısı çok rahat kulaklık önüne kimse geçemez.

Piyasadaki çoğu kulaklığın EQ modu yok ve en stabil EQ ayarı verebilen bir kulaklığa nasıl çöp diyorsunuz hayret ediyorum. Cloud 3 ve cloud 2 kullandım hiçbiride net bir ses veremiyor g733 kadar.

Bu arada hocam hs80 alacaksanız gidin bi deneyin derim. Kulak pedleri kadifeden. Kaşıntı veya terleme yapabilir. Birde biraz ağır.
Hocam kaşıntı konusunda haklısınız ancak terleme ve ağırlık konusunda çok katılmıyorum size. Yanlış değilsem 366 gram kulaklık ve bir kablosuz kulaklığa göre hafif denebilecek bir ağırlık. Terleme konusunda da direkt olarak deneyimlemedim ancak hiçbir forumda terletme yaptığına dair bir şey okumadım. ( Tabi ki 4-5 saati aşkın sürelerden sonra hele hele yaz ayında en iyi kumaş pede sahip kulaklık bile terletme yapacaktır, burda değinmek istediğim nokta kısa süreli kullanımlarda terletme yapmaması )

Okadarda kötü değil, sesi sadece aşırı yüksek seviyelere çıkamıyor onun dışında boğukluk falan yok , yanlış EQ ayarı yapmıs olmalısınız aygıt yonetıcısnden GHUB sürücüsünü kaldırmayı denedınız mı GHUB bazen sese zarar veriyor.

Ses kalitesi kötü değil sesi az ve FPS için yetersiz hatta müzik dinlemek için bile kısmen yetersiz. Surround açtığında sesler zaten rezalet oluyor hiç kullanmadım 3.5 yıllık süreçte ve tüm ayarları detayına kadar biliyorum. Kıyas yapıyorum ben Arctis 7 ve nova 5 ile G733 onların yanında tırt.

1. yüksek elo FPS oyuncusuyum immortal 3 CS 26k seçkin. Arctis 7 ile her detayı duyabilirken G733 kullandığım süreçte berbat ötesi info sesleri algıladım/algılatmadı kulaklık çünkü çöp.

2.EQ modu ve stabilizasyon görmek istiyorsan SteelSeries GG kullan G HUB'ı 3'e katlar tokatlar.

3. G733'ün ses seviyesi yerlerde berbat ötesi. Arcits 7 ve Nova 5'n tırnağı olamaz.

Ses seviyesi az falan değil bu arada ben genelde 50-60 arası kullanıyorum ve gayet rahat işitebiliyorum. Özellikle EQ ayarlarını FPS için getirince daha net adım seslerini duyabiliyorum. Ben düzenli r6s oynarım ve oynayanlar bilirki eskiden olduğu gibi rahat adım seslerini işitemiyorsun artık. Yani CS'ye göre kıyasladığımızda r6s de ayak seslerini kasmak daha zor ve ben G733 ile bu sesleri %100 net olmasa da duyabiliyorum özellikle Cloud 3, Cloud 2 ve SteelSeries Arctis 7'ye göre daha net ses verebilen bir kulaklık. Gittiğim internet kafelerde çoğu ekipmanı deneme fırsatım oldu ve gayet başarılı ses verebilen bir kulaklık bunu samimi olarak söylüyorum. Sırf G733'e sahip olduğum için demiyorum. Ha Nova 5'i de deneme fırsatım oldu ve G733'ten genel olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hatta keşke Nova 5 alsaydım demiştim forumda daha önce G733 hakkında konularım var açın bakın.
Kulaklığın kötü tarafları var mikrofonu yetersiz, esneme payı biraz dar ve sıkınca gacır gucur ses geliyor. Kırılmaya müsait. Konfor olarak iyi ama çok süper değil özellikle gözlük kullanıyorsanız belli bir süre sonra kulağını acımaya başlıyor.
Ses seviyesi bana göre yeterli ben anlamıyorum zaten herkes buradan eleştiriyor bu kulaklığı abicim siz kulaklığı kaç dB de kullanıyorsunuz ben 60 üstüne geçtiğim zaman kulaklarım acıyor.

1. Yüksek elo FPS oyuncusuyum immortal 3 CS 26k seçkin. Arctis 7 ile her detayı duyabilirken G733 kullandığım süreçte berbat ötesi info sesleri algıladım/algılatmadı kulaklık çünkü çöp.

2.EQ modu ve stabilizasyon görmek istiyorsan SteelSeries GG kullan G HUB'ı 3'e katlar tokatlar.

3. G733'ün ses seviyesi yerlerde BERBAT ötesi. Arcits 7 ve Nova 5'n tırnağı olamaz.

Şimdi hocam ben sizde biraz SS fanboyluğu sezdim öncelikle onu bir belirteyim :D

2. olarak GG yazılımına diyecek laf yok gerçekten belki de piyasadaki en iyi yazılım ancak bu bahsi geçen kulaklığın değerinden çok daha fazla fiyatlara satılmasına bir sebep değil. Belki bana karşı çıkacaksınız ancak Nova 5 Wireless'in en fazla en fazla ederi 3-4 bin, fazlası tamamen o kulaklığa karşı israf. Bakın kötü demiyorum ancak o fiyat o kulaklığa fazla.

3. olarak yanlış değilsem oyunlardaki bu ses kasma için kulaklıktaki tiz performansı önemli, aynı şekilde 7.1 performansı da. 7.1'e değinmiyorum bile G733 çok başarılı 7.1 de (kullanıcı yorumlarına göre konuşuyorum, para yemiş inceleme kanallarını göz önünde bulundurmuyorum) tiz performansına gelecek olursak da gayet yeterli sizin deyiminiz ile "çöp" bir kulaklık asla değil.

4. olarak ses seviyesi şahsen benim için önemli bir etken değil ben hep kısık seslerde kulaklık kullanan biriyim ve yani bu ses yüksekliğinden de ne bekliyorsunuz onu anlamadım, en nihayetinde kulaklık yani bu hoparlör değil ki.

Sonuç olarak H80 Wireless bu fiyat bandındaki en iyi seçenek diyebilirim. Başka bir rakibi bu fiyat bandında yok. G733 gelecek olursak da o da fiyatını hak edecek bir kulaklık değil, kötü mü asla kötü değil ancak fiyatını hak etmeyen bir kulaklık.

Driverı düzgün olsa Cloud 3 Wireless'in önünde hiçbiri ayakta duramaz ama yani yapacak bir şey yok.

2.EQ modu ve stabilizasyon görmek istiyorsan Steelseries GG kullan G-hub'ı 3'e katlar tokatlar.

Belirtmeden geçmeyeyim bu yaptığınız yorumlarda altı dolu yorumlar değiller. Kulaklığa "çöp, berbat" demek den öteye geçmemişsiniz fark ettiyseniz.

Ses seviyesi az falan değil bu arada ben genelde 50-60 arası kullanıyorum ve gayet rahat işitebiliyorum. Özellikle EQ ayarlarını FPS için getirince daha net adım seslerini duyabiliyorum. Ben düzenli r6s oynarım ve oynayanlar bilirki eskiden olduğu gibi rahat adım seslerini işitemiyorsun artık. Yani CS'ye göre kıyasladığımızda r6s de ayak seslerini kasmak daha zor ve ben G733 ile bu sesleri %100 net olmasa da duyabiliyorum özellikle Cloud 3, Cloud 2 ve SteelSeries Arctis 7'ye göre daha net ses verebilen bir kulaklık. Gittiğim internet kafelerde çoğu ekipmanı deneme fırsatım oldu ve gayet başarılı ses verebilen bir kulaklık bunu samimi olarak söylüyorum. Sırf G733'e sahip olduğum için demiyorum. Ha Nova 5'i de deneme fırsatım oldu ve G733'ten genel olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hatta keşke Nova 5 alsaydım demiştim forumda daha önce G733 hakkında konularım var açın bakın.
Kulaklığın kötü tarafları var mikrofonu yetersiz, esneme payı biraz dar ve sıkınca gacır gucur ses geliyor. Kırılmaya müsait. Konfor olarak iyi ama çok süper değil özellikle gözlük kullanıyorsanız belli bir süre sonra kulağını acımaya başlıyor.
Ses seviyesi bana göre yeterli ben anlamıyorum zaten herkes buradan eleştiriyor bu kulaklığı abicim siz kulaklığı kaç dB de kullanıyorsunuz ben 60 üstüne geçtiğim zaman kulaklarım acıyor.
Şimdi hocam ben sizde biraz SS fanboyluğu sezdim öncelikle onu bir belirteyim :D

2. olarak GG yazılımına diyecek laf yok gerçekten belki de piyasadaki en iyi yazılım ancak bu bahsi geçen kulaklığın değerinden çok daha fazla fiyatlara satılmasına bir sebep değil. Belki bana karşı çıkacaksınız ancak Nova 5 Wireless'in en fazla en fazla ederi 3-4 bin, fazlası tamamen o kulaklığa karşı israf. Bakın kötü demiyorum ancak o fiyat o kulaklığa fazla.

3. olarak yanlış değilsem oyunlardaki bu ses kasma için kulaklıktaki tiz performansı önemli, aynı şekilde 7.1 performansı da. 7.1'e değinmiyorum bile G733 çok başarılı 7.1 de (kullanıcı yorumlarına göre konuşuyorum, para yemiş inceleme kanallarını göz önünde bulundurmuyorum) tiz performansına gelecek olursak da gayet yeterli sizin deyiminiz ile "çöp" bir kulaklık asla değil.

4. olarak ses seviyesi şahsen benim için önemli bir etken değil ben hep kısık seslerde kulaklık kullanan biriyim ve yani bu ses yüksekliğinden de ne bekliyorsunuz onu anlamadım, en nihayetinde kulaklık yani bu hoparlör değil ki.

Sonuç olarak H80 Wireless bu fiyat bandındaki en iyi seçenek diyebilirim. Başka bir rakibi bu fiyat bandında yok. G733 gelecek olursak da o da fiyatını hak edecek bir kulaklık değil, kötü mü asla kötü değil ancak fiyatını hak etmeyen bir kulaklık.

Driverı düzgün olsa Cloud 3 Wireless'in önünde hiçbiri ayakta duramaz ama yani yapacak bir şey yok.

Belirtmeden geçmeyeyim bu yaptığınız yorumlarda altı dolu yorumlar değiller. Kulaklığa "çöp, berbat" demek den öteye geçmemişsiniz fark ettiyseniz.

G733'ü ile ilgili tonla benimde konulara övgü dolu yazılarım var ama işin aslı 5K verilmez ederi 3K ve SS fanboyluğu falan değil. Tırt işte ya benim gözümde siz beğenebilirsiniz benim için çöptür. :D

2. olarak gg yazılımına diyecek laf yok gerçekten belki de piyasadaki en iyi yazılım ancak bu bahsi geçen kulaklığın değerinden çok daha fazla fiyatlara satılmasına bir sebep değil. Belki bana karşı çıkacaksınız ancak Nova 5 Wireless'in en fazla en fazla ederi 3-4 bin, fazlası tamamen o kulaklığa karşı israf. Bakın kötü demiyorum ancak o fiyat o kulaklığa fazla.

Belirtmeden geçmeyeyim bu yaptığınız yorumlarda altı dolu yorumlar değiller. Kulaklığa "çöp, berbat" demekden öteye geçmemişsiniz fark ettiyseniz.

Kesinlikle parasını hak etmiyor G733 ama benim alma sebeplerim başkaydı. Genel olarak konfor odaklı düşündüğüm için G733'e yöneldim. Özellikle Gamepower kullanmış birisi olarak o kafamdaki ağırlığı ve kulak baskısını tarif edemem. 5 sene Gamepower'dan sonra direkt konforlu ve Wireless bir kulaklık arıyordum. Özellikle hafif olmasına dikkat ederek bu modeli aldım. HS80'i kullanmadım ama deneme fırsatım oldu. Bana göre değil pek 350 gram civarında olsa bile kafama biraz baskı yapıyordu. Ayrıca o pedleri çok rahatsız etti beni. Bence gönlünüzden ne geçiyorsa onu alın. Başkasının vereceği tavsiyeden pişmanlık duyacağınıza kendi seçiminizin pişmanlığını duyun daha iyi. Ayrıca HS80'nin mikrofon kalitesi muazzam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı