Cloud Flight alınır mı?

Hocam wireless olarak çok iyi bir seçenek gibi. Ben de aylardır bu çıkmazdayım alsam mı almasam mı... Cloud 2 kullanıyorum ve Hyperx'e çok güveniyorum. Fligh S'e gerek var mı yoksa Flight alıp geçsem mi bilemiyorum. Ayrıca Cloud 2 Wireless'ta yolda, yılbaşından sonra satışta olur heralde. Kablosuz hevesim var aylardır. Arctis 7 Wireless kullandım kısa süre ve ses karakterini sevmedim, kulağımı da rahatsız etti. Ne yazık ki yerli kaynaklarda da detaylı ve tatmin edici bir inceleme bulamıyorum. Ben de çok kararsızım.

Hocam Wireless olarak çok iyi bir seçenek gibi. Ben de aylardır bu çıkmazdayım alsam mı almasam mı?.. Cloud 2 kullanıyorum ve HyperX'e çok güveniyorum. Fligh S'e gerek var mı yoksa Flight alıp geçsem mi bilemiyorum. Ayrıca Cloud 2 Wireless'ta yolda, yılbaşından sonra satışta olur herhalde. Kablosuz hevesim var aylardır. Arctis 7 Wireless kullandım kısa süre ve ses karakterini sevmedim, kulağımı da rahatsız etti. Ne yazık ki yerli kaynaklarda da detaylı ve tatmin edici bir inceleme bulamıyorum. Ben de çok kararsızım.

Uzun araştırma sonucunda kabloluya geçmeye karar verdim bende G935 vardı, g Pro X, Alpha s ve MH752 arasında kaldım MH752'de karar verdim stok bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı