F fesbi Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Xbox Cloud Game ile PC üzerinden FM 22 oynayabilir miyim? Daha önce denemiştim ancak gamepad istediği için yapamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
Xbox Cloud Game ile PC üzerinden FM 22 oynayabilir miyim? Daha önce denemiştim ancak gamepad istediği için yapamadım.
F fesbi Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #2 Güncel Boosteroid ve steamden alarak oynayabilir miyim onun haricinde bir yol var mıdır sistemim kötü. Hala bilgi bekliyorum bilgisi olandan? Son düzenleme: 15 Nisan 2022
Güncel Boosteroid ve steamden alarak oynayabilir miyim onun haricinde bir yol var mıdır sistemim kötü. Hala bilgi bekliyorum bilgisi olandan?
NXN Hectopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 selamlar, iphone 13 cihazımda fm 2022 oynayabiliyorum kasma vs olmadan bilgisayardaki sistemin aynısı. sadece grafikleri yükleyemedim bende
selamlar, iphone 13 cihazımda fm 2022 oynayabiliyorum kasma vs olmadan bilgisayardaki sistemin aynısı. sadece grafikleri yükleyemedim bende
F fesbi Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #4 NXN dedi: selamlar, iphone 13 cihazımda fm 2022 oynayabiliyorum kasma vs olmadan bilgisayardaki sistemin aynısı. sadece grafikleri yükleyemedim bende Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam?
NXN dedi: selamlar, iphone 13 cihazımda fm 2022 oynayabiliyorum kasma vs olmadan bilgisayardaki sistemin aynısı. sadece grafikleri yükleyemedim bende Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 16 Nisan 2022 #5 fesbi dedi: Güncel Boosteroid ve Steam'den alarak oynayabilir miyim onun haricinde bir yol var mıdır sistemim kötü. Hala bilgi bekliyorum bilgisi olandan? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz hocam.
fesbi dedi: Güncel Boosteroid ve Steam'den alarak oynayabilir miyim onun haricinde bir yol var mıdır sistemim kötü. Hala bilgi bekliyorum bilgisi olandan? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz hocam.
NXN Hectopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #6 fesbi dedi: Nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... Ultimate üye olup vpn ile almanyadan bağlanıp oyuna girince kapatıyorum vpn i
fesbi dedi: Nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... Ultimate üye olup vpn ile almanyadan bağlanıp oyuna girince kapatıyorum vpn i
F fesbi Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #7 NXN dedi: Ultimate üye olup vpn ile almanyadan bağlanıp oyuna girince kapatıyorum vpn i Genişletmek için tıkla... hocam telefondan imkansız o dediğiniz bence. Çünkü konsol ve bilgisayara izin veriyor sadece fesbi dedi: hocam telefondan imkansız o dediğiniz bence. Çünkü konsol ve bilgisayara izin veriyor sadece Genişletmek için tıkla... İmkansız değilmiş şimdi denedim Fm 2022 PC versiyonu telefondan birebir oynanıyor Son düzenleme: 18 Nisan 2022
NXN dedi: Ultimate üye olup vpn ile almanyadan bağlanıp oyuna girince kapatıyorum vpn i Genişletmek için tıkla... hocam telefondan imkansız o dediğiniz bence. Çünkü konsol ve bilgisayara izin veriyor sadece fesbi dedi: hocam telefondan imkansız o dediğiniz bence. Çünkü konsol ve bilgisayara izin veriyor sadece Genişletmek için tıkla... İmkansız değilmiş şimdi denedim Fm 2022 PC versiyonu telefondan birebir oynanıyor
NXN Hectopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #8 fesbi dedi: hocam telefondan imkansız o dediğiniz bence. Çünkü konsol ve bilgisayara izin veriyor sadece İmkansız değilmiş şimdi denedim Fm 2022 PC versiyonu telefondan birebir oynanıyor Genişletmek için tıkla... görüntü atabilirim isterseniz, evet bende daha evvel çok çalıştım üzerinde FM mobile olmadan PC versiyonunda oynamak
fesbi dedi: hocam telefondan imkansız o dediğiniz bence. Çünkü konsol ve bilgisayara izin veriyor sadece İmkansız değilmiş şimdi denedim Fm 2022 PC versiyonu telefondan birebir oynanıyor Genişletmek için tıkla... görüntü atabilirim isterseniz, evet bende daha evvel çok çalıştım üzerinde FM mobile olmadan PC versiyonunda oynamak
F fesbi Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #9 NXN dedi: görüntü atabilirim isterseniz, evet bende daha evvel çok çalıştım üzerinde FM mobile olmadan PC versiyonunda oynamak Genişletmek için tıkla... taktik yükleniyor mu hocam bu versiyonda yani oyuna dosya atabiliyor muyuz aradım ama bulamadım
NXN dedi: görüntü atabilirim isterseniz, evet bende daha evvel çok çalıştım üzerinde FM mobile olmadan PC versiyonunda oynamak Genişletmek için tıkla... taktik yükleniyor mu hocam bu versiyonda yani oyuna dosya atabiliyor muyuz aradım ama bulamadım
NXN Hectopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #10 fesbi dedi: taktik yükleniyor mu hocam bu versiyonda yani oyuna dosya atabiliyor muyuz aradım ama bulamadım Genişletmek için tıkla... bende onu araştırıyorum fakat bir hareket yok henüz taktik vs den ziyade grafik paketiile oynadım bu oyunu yıllardır
fesbi dedi: taktik yükleniyor mu hocam bu versiyonda yani oyuna dosya atabiliyor muyuz aradım ama bulamadım Genişletmek için tıkla... bende onu araştırıyorum fakat bir hareket yok henüz taktik vs den ziyade grafik paketiile oynadım bu oyunu yıllardır