Nasıl hocam?selamlar, iphone 13 cihazımda fm 2022 oynayabiliyorum kasma vs olmadan bilgisayardaki sistemin aynısı. sadece grafikleri yükleyemedim bende
Güncel
Boosteroid ve Steam'den alarak oynayabilir miyim onun haricinde bir yol var mıdır sistemim kötü.
Hala bilgi bekliyorum bilgisi olandan?
Nasıl hocam?
hocam telefondan imkansız o dediğiniz bence. Çünkü konsol ve bilgisayara izin veriyor sadeceUltimate üye olup vpn ile almanyadan bağlanıp oyuna girince kapatıyorum vpn i
İmkansız değilmiş şimdi denedim Fm 2022 PC versiyonu telefondan birebir oynanıyorhocam telefondan imkansız o dediğiniz bence. Çünkü konsol ve bilgisayara izin veriyor sadece
görüntü atabilirim isterseniz, evet bende daha evvel çok çalıştım üzerinde FM mobile olmadan PC versiyonunda oynamakhocam telefondan imkansız o dediğiniz bence. Çünkü konsol ve bilgisayara izin veriyor sadece
İmkansız değilmiş şimdi denedim Fm 2022 PC versiyonu telefondan birebir oynanıyor![]()
taktik yükleniyor mu hocam bu versiyonda yani oyuna dosya atabiliyor muyuz aradım ama bulamadımgörüntü atabilirim isterseniz, evet bende daha evvel çok çalıştım üzerinde FM mobile olmadan PC versiyonunda oynamak
bende onu araştırıyorum fakat bir hareket yok henüztaktik yükleniyor mu hocam bu versiyonda yani oyuna dosya atabiliyor muyuz aradım ama bulamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.