Cloud II mi Arctis 5 mi?

Çok sağol. Özellikle PUBG'de nasıl onu belirtirsen sevinirim. Hayırlı olsun, güle güle kullan

1 yılı aşkın süredir cloud 2 kullanıyorum çok memnunum.

Bugün elime gecti aksam evde denemek için sabırsızlanıyorum ilk izlenimim güzel.Asırı rahat gayette kaliteli gözüküyor aksam deneyip yarın yazarım bu arada hepsiburada dan aldım 1 günde geldi ben ankarada yasıyorum üstelik

Tekrar hayırlı olsun İzlenimlerinizi bekliyorum.

Tekrar hayırlı olsun İzlenimlerinizi bekliyorum.
An itibariyle denedim pubg schoolda 4 kill aldım cogunda cross umu koydum adam kendi geldi 7.1 ile oynadım asıl amacımda 7.1 di. Oyun performansını cok begendim ses seviyesi müziklerde fazlasıyla kulak agrıtıcı olabiliyor ama oyunda biraz daha düsük geldi tahminimce kendi ayarları yüzünden böyle.Oyunda sesi net vermek için biraz daha az veriyo bence.Tek kafama takılan müzik dinlerken veya youtubede video actıgımda arada bir cızırtılar geliyo kafamı hareket ettirmemle alakalı degil oyunda ise hiç gelmedi.Farklı playerlar denedim müzikte aynı usb portumdamı sıkıntı var yoksa ayarlarla mı ilgili olmadı bana gönderdikleri kulaklıktan mı anlyamadım.15 gün sürem var biraz ona bakıcam eger sorun gecmesse yenisini istiycem

Benim bugün ulaştı elime Arctis 5. Eskiden 60 Tl'lik Miniso marka bir kulaklık kullanıyordum, çok fazla fark göremedim ben kulaklık olarak. Mikrofon ise anlamadığım şekilde sesim tiz çıkıyor. Arkadaşlar eski mikrofona alışmışlar herhalde sesin değişti deyip duruyorlar Discord'da. Kalitesi güzel, kafanın üstünde hissetmiyorsun diye bir şey yok belli bir süre sonunda benim sol kulağım ağrıdı, belki kulaklarım büyüktür ondandır ama beklentim yüksekti birazcık altta kaldı.

Teşekkürler izlenimlerinizi belirttiğiniz için. Stereo ses kalitesi nasıl acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…