Cloud II mi Arctis 5 mi?

Teşekkürler izlenimlerinizi belirttiğiniz için. Stereo ses kalitesi nasıl acaba ?
Dostum stereo da cok güzel sesler cok daha basslı ama ben kesinlikle 7.1 kullancam adamların yerini elinle gösterebilirsin yeni teknolojinin illaki güzel tarafları var gercekten de. Cızırtı işini 3.0 usb'ye takınca hallettim sesi az falan diyenler oluyordu yahu beynim patlayacak nerrdeyse sesten hiç anlam veremedim onlara. Benden gecti dostum özellikle PUBG için istiyordum 7.1 mutlaka kullanmalısın o tarz oyunlarda onun dısında rahat 3-4 saattir aralıksız takıyorum agrı vs yok. Zaten en iddialı tarafı rahatlıgıydı oldum olası. 449 TL'ye aldım ve bence en önemli nokta 7.1 eger iddalı bi oyuncuyum ben bu işi Espor'un 1-2 gömlek altında yapmak istiyorum rakiplerimden 1 adım önde olmak istiyorum diyorsan bu olmasa bile 7.1'i güzel bir kulaklık alacaksın kardesim. Gayet güzel Arctis 5 in 7.1'i tavsiye ederim.

Tekrardan teşekkürler yazdığın için. En kısa zamanda Itopya'ya gidip ikisini de deneyeceğim. Arctis 5 daha yakın geliyor bana. Bakalım deneyip göreceğiz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynacaksanız sizi stereo performansı değil, 7.1 performansı ilgilendirecektir. Stereo kulaklık ile yan üst ve altınızdaki sesleri alırsınız ama 7.1 ile çapraz yönlerdeki sesleri de alırsınız ve ses daha anlaşılır gelir. Yani düşmanınızın ne kadar uzak veya yakın olduğunu daha rahat anlarsınız.
Biraz da attığınız modelleri inceleyelim:
-Arctis 5 piyasaya yeni çıkmış bir kulaklık çoğu broadcaster/Youtuber kullanmıyor. (FPS ağırlıklı oynayanlardan bahsediyorum)
-Cloud 2'ye gelirsek bu kulaklığı çoğu broadcaster/Youtuber kullanıyor. (FPS ağırlıklı oynayanlardan bahsediyorum yine) ve hepsi de öneriyor.
Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Markaları kötülemiyorum ikisi de gayet iyi markalar ama Hyperx'i yıllardır kullanan insanlar var bir sorununu şikayetini ben de görmedim yıllardır piyasada olan bir kulaklık Cloud serisi.
*Düzenleme: Bir de stereo kulaklıkların çoğunda ses kartı olmaz ama 7.1'lerin tümünde ses kartı mevcuttur, ses kartı zaten sesi kaliteli almanızı sağlıyor ayrıca cızırtıyı vs. kesebiliyor.

Dostum ben Hyperx Cloud2 alcaktım ama 7.1 olayını arastırdım ondan sonra Arctis 5'e döndüm. Cloud2 7.1'e iyi diyen görmedim ben yoksa lafım yok streosuna malzemesine vs.

Arkadaşımda Cloud 2 var. PUBG oynarken 7.1'i açıyor ve duymadığı ses yok. Hala kararsızım :D
Pubg'den geliyorum schoolda adam spor salonunda sesimi aldı alt kata bakıyor. Ben de sesini aldım dedim asagıda capraz adam nereden vuruldugunu anlamadı :) Cloud 2 de pişman etmez tabii ki her türlü telefon kulaklıgıyla oynayanlardan 1 adım öndeyiz artık :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı