Cloud II vs PreCog vs Kraken TE

Maalesef kuponumun 3 günü kaldı. Önümüzdeki 3 gün içinde almam lazım ve bütçeyi 30-40 lira falan dışında daha fazla da zorlayamıyorum. Precog 3.5 mm jack girişiyle bağlayınca performans kaybı çok yaşıyor vs diye okudum ama hiç önemli değil pc dışında başka platformda kullanmayacağım zaten. Kararsız bi insan olduğum için muhtemelen kuponun son gününe kadar bekleyeceğim.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Razer konusunda okuduklarım içinde vardı ses kartının çok iyi olduğu ve bu sohbet sesini kısma açma olayı. Onun dışında razer hakkında okuduğum kötü yorum oyunlarda ses kasma konusunda zayıf kaldığı. Benim ise müzik dinleyecek kulaklığım olduğu için şuan önemli olan ortalama bi mikrofonu olması ve ses kasma konusunda başarılı olması. Öğlen razer kulaklığı kafamda elemiştim ama şuan tekrar çok kararsız kaldım
Hocam kulaklığı alma amacım oyun oynamak. Yoksa bi vakit mh 650 düşündüm ama kullananlar cızırtı vs gibi sorunlardan dert yanınca çekindim.

Hocam şöyle diyeyim 3 arkadaş sırasıyla Razer Kraken TE ve HyperX Cloud 2 kullandık. Hepimiz Razer diyoruz şuan. Bu arada özellikle Razer ses kasma konusunda özellikle 7.1 ile Cloud 2'den daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…