Cloud II Wireless kırıldı

Yer
Shinsoo
Daha fazla  
Yaklaşık 6 senedir Cloud 2 Wireless kullanıyorum, fakat geçen hafta sinirlenip yere fırlattım ve sağ taraftaki menteşe kısmı kırıldı. Sizce tamiri mümkün mü? Ne yapmamı önerirsiniz?

Menteşe plastik parçaysa, Instagram'da arabalar için yedek parça üreten 3D yazıcı sayfaları var. O sayfalarla iletişime geçersen menteşeyi 3D yazıcı ile ürettirebilirsin.

Menteşeli kısımların tamiri yapılabilir ama kısa sürede gene kırılır. Menteşe yerleri kırılınca ben ürüne çöp gözüyle bakıyorum.

Plastik parçaysa değil hocam mümkün.

Menteşe plastik parçaysa, Instagram'da arabalar için yedek parça üreten 3D yazıcı sayfaları var. O sayfalarla iletişime geçersen menteşeyi 3D yazıcı ile ürettirebilirsin.

Plastik parçaysa değil hocam mümkün.

Eğer menteşe parçalanmadıysa ve iç iskelet duruyorsa düzelebilir ama dediğiniz gibi plastik gittiyse 3D yazıcı ile aynısını bastırmak gerek.

Eğer menteşe parçalanmadıysa ve iç iskelet duruyorsa düzelebilir ama dediğiniz gibi plastik gittiyse 3D yazıcı ile aynısını bastırmak gerek.

Param parça olmadıysa bir şekilde yapıştırılıp 3D makinelerle bilgisayara aktarıp oradan da yazıcıyla basılabilir. Maliyeti ne olur bilemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı