İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Farkları nelerdir?
Hiçbiri değil. Pelta ikisinden de güzel.
Asus hiçbir zaman kulaklik konusunda iyi degildi Delta 2 hariç çok iyi birsey gormedim Peltaninda iyi olucağini zannetmiyorum Cloud 3 S daha frekans tepkisine bakilinca ses kalitesi olarak Delta 2 'den bile daha doğal.Hiçbiri değil. Pelta ikisinden de güzel.
Pelta hakkında bilgin bile yok dostum Delta 2 harici kötüyse Pelta'da kötüdür diyorsun bu nasıl mantık. Genel olarak Cloud 3 S ile Pelta eşit kulaklıklar.Asus hiçbir zaman kulaklik konusunda iyi degildi Delta 2 hariç çok iyi birsey gormedim Peltaninda iyi olucağini zannetmiyorum Cloud 3 S daha frekans tepkisine bakilinca ses kalitesi olarak Delta 2 'den bile daha doğal.
Hocam fiyat olarak biraz daha yüksek kalıyor ya ben şuan 3 S'e anca çıkabildim :/Pelta hakkında bilgin bile yok dostum Delta 2 harici kötüyse Pelta'da kötüdür diyorsun bu nasıl mantık. Genel olarak Cloud 3 S ile Pelta eşit kulaklıklar.
Hocam fiyat olarak biraz daha yüksek kalıyor ya ben şuan 3 S'e anca çıkabildim :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.