Croxie
Hectopat
Bu arada sistemin yalan olduğu çok belli. Analizler kısmına gelip F5 atın. Her F5 sonrası ödeme miktarı ve kullanıcı adları değişiyor. Boşuna uğraşmayın derim.evet yaklaşık o kadar
Bu arada sistemin yalan olduğu çok belli. Analizler kısmına gelip F5 atın. Her F5 sonrası ödeme miktarı ve kullanıcı adları değişiyor. Boşuna uğraşmayın derim.evet yaklaşık o kadar
Ama trustpilotta yüksek puan ve referansları varBu arada sistemin yalan olduğu çok belli. Analizler kısmına gelip F5 atın. Her F5 sonrası ödeme miktarı ve kullanıcı adları değişiyor. Boşuna uğraşmayın derim.
Trustpilot'ta değerlendirme yapan kişilere ücretsiz hız verildiği için olabilir mi?Ama trustpilotta yüksek puan ve referansları var
Trustpilot'ta değerlendirme yapan kişilere ücretsiz hız verildiği için olabilir mi?
Kanka morelimi bozmayın beBu arada sistemin yalan olduğu çok belli. Analizler kısmına gelip F5 atın. Her F5 sonrası ödeme miktarı ve kullanıcı adları değişiyor. Boşuna uğraşmayın derim.
Doğru çektiğine eminsin değil mi?Gece 12'de siteden para çekme işlemi yaptım ve hala bekliyorum gelmesini. Bence düzmece olabilir, paramı hala BTC hesabıma yatırmadı.
Tabii ki eminim Tr binance bitcoin hesabıma çektim 4. Gün oldu hala gelmedi 1 saat sonra normal binance hesabımdan trc20 hesabıma çekmeye çalışacağım oraya gelirse haber veririmDoğru çektiğine eminsin değil mi?
Haberini bekliyorum ben bu iş ile güzel paralar kazanmayı hedefliyorum inşallah.Tabii ki eminim Tr binance bitcoin hesabıma çektim 4. Gün oldu hala gelmedi 1 saat sonra normal binance hesabımdan trc20 hesabıma çekmeye çalışacağım oraya gelirse haber veririm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.