Cloud Silver vs Arctis 3 vs HS50

SanalAzrail

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir kulaklık arayışı içindeyim ve tercih konusunda sizlerden yardım istiyorum.
Öncelikle ihtiyaçlarımı ve kulaklığın kullanım amacından bahsedeyim
Günlük 5-6 saat rahat kulaklık takmak zorunda kalıyorum. Bu sebepten konforlu olması benim için önemli.
R6, CS:GO vb oyunlarda ses kasmak istiyorum. Özellikle şu anda kullanmış olduğum JBL marka kulak içi kulaklık ile ses kasamıyorum.

Bu kriterler sonucunda bulduğum bu 3 kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim? Kullanıcıların görüşlerini beklemekteyim.
Verilen cevaplar için şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir kulaklık arayışı içindeyim ve tercih konusunda sizlerden yardım istiyorum.
Öncelikle ihtiyaçlarımı ve kulaklığın kullanım amacından bahsedeyim
Günlük 5-6 saat rahat kulaklık takmak zorunda kalıyorum. Bu sebepten konforlu olması benim için önemli.
R6, CS:GO vb oyunlarda ses kasmak istiyorum. Özellikle şu anda kullanmış olduğum JBL marka kulak içi kulaklık ile ses kasamıyorum.

Bu kriterler sonucunda bulduğum bu 3 kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim? Kullanıcıların görüşlerini beklemekteyim.
Verilen cevaplar için şimdiden teşekkürler!

Yukarıdaki konu başlığında, HyperX Cloud Silver hakkındaki görüşlerimizi belirttik. Diğer kulaklıklar hakkında yorum yapamam ama attığım konu başlığından HyperX hakkında fikir sahibi olabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı