SanalAzrail
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir kulaklık arayışı içindeyim ve tercih konusunda sizlerden yardım istiyorum.
Öncelikle ihtiyaçlarımı ve kulaklığın kullanım amacından bahsedeyim
Günlük 5-6 saat rahat kulaklık takmak zorunda kalıyorum. Bu sebepten konforlu olması benim için önemli.
R6, CS:GO vb oyunlarda ses kasmak istiyorum. Özellikle şu anda kullanmış olduğum JBL marka kulak içi kulaklık ile ses kasamıyorum.
Bu kriterler sonucunda bulduğum bu 3 kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim? Kullanıcıların görüşlerini beklemekteyim.
Verilen cevaplar için şimdiden teşekkürler!
www.trendyol.com
www.mediamarkt.com.tr
www.trendyol.com
Öncelikle ihtiyaçlarımı ve kulaklığın kullanım amacından bahsedeyim
Günlük 5-6 saat rahat kulaklık takmak zorunda kalıyorum. Bu sebepten konforlu olması benim için önemli.
R6, CS:GO vb oyunlarda ses kasmak istiyorum. Özellikle şu anda kullanmış olduğum JBL marka kulak içi kulaklık ile ses kasamıyorum.
Bu kriterler sonucunda bulduğum bu 3 kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim? Kullanıcıların görüşlerini beklemekteyim.
Verilen cevaplar için şimdiden teşekkürler!
Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
HYPERX Cloud Gaming Kablolu Kulak Üstü Kulaklık HX-HSCL-SR/NA Silver
HX HSCL SR/NA HYPERX CLOUD SILVER PRO GAMING KULAK
SteelSeries Arctis 3 Siyah 2019 Edition Oyuncu Kulaklık 7.1 Mikrofonlu Fiyatı - Trendyol
SteelSeries Arctis 3 Siyah 2019 Edition Oyuncu Kulaklık 7.1 Mikrofonlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: