Bekliyorum takipteyim şimdiden teşekkürler. Peki siz neden Stringer'i seçmediniz?
Dediğim gibi çok ikilem arasında kaldım. İki kulaklığında tüm incelemelerini izledim, okudum. Ama beni Asus'a iten sebepler ise şunlar diyebilirim;
+HyperX, iki-üç senelik sanırım en erken atılmış inceleme videosu 2016 sonları fakat Cerberus'un 2017 ortalarında başlamış inceleme videoları sanırım daha güncel,
+Cerberus'un kablolarının örgü olması, fakat HyperX'i o kadar araştırdım kablolarının örgü olduğunu göremedim,
+Mikrofonun çıkarılması ve çift mikrofon olması mobil olarakta kullanabiliyoruz ve benim gibi ekipman taşıyanlar için mikrofunun çıkarılması iyi çünkü çantada vs sabit mikrofonun zarar görme ihtimali var,
+Bir inceleme videosunda HyperX'in sesi sonda olmasına rağmen dinleyende "Keşke sesi biraz daha arttırabilsek tam olacakmış" hissiyatı uyandırıyormuş.
Ben bunları biraz göz önüne aldım markada Asus olunca güvendim umarım yanıltmaz, tabi bide tercih meselesi bu sebepler size veya başkasına normal gelebilir yoksa bakıldığı zaman iki kulaklıkta aynı ayar kulaklık olarak duruyor, ikiside pişman etmez gibi.