Cloud2 vs Cloud Alpha

Bütçe
800

Paksilasyon

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2020
Mesajlar
172
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam,

Geçtiğimiz gün ASUS'un bana attığı kazık sebebiyle kulaklık değiştirme ihtiyacım oluştu. Sizlerden Sennheiser, HyperX, CM gibi markalara yönelmem gerektiğini geri bildirimini aldım.

Zannediyorum şu an HyperX Cloud2 ve HyperX Alpha arasındayım. Sennheiser çok güzel fakat fiyatı bir miktar fazla, almasına alırım fakat kulaklığa para yetirmekten yıldım açıkçası. Bu iki kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim? Ses yongası iyiyse Alpha öneriyorlar, ekran kartım (yine ASUS😤) Asus X570-P.

Öneriniz ne olur? Hızlı yanıt alırsam Amazon Prime ile alacağım hemen, yarın gelsin elime. Bu iki kulaklığın muadili şiddetli öneriniz varsa da duymak isterim.
 
Bence biz yolun ortasını bulalım, Kraken t. E alın.

Bence MH752 nasıl olur?
 
Bence biz yolun ortasını bulalım, Kraken T.E alın.

Bence MH752 nasıl olur?
Arkadaşlar kusura bakmayın, konuyu açtığım mesajda "şu an" yazmak yerine "şuan" yazdığım için ceza verdiler..

Bu sayede açtığım konunun içine de limon sıkılmış oldu. Razer kulaklıklar çok "stiff" yapıya sahip oluyorlardı en son denediğimde, gözlük ve küpe de kullandığım için kafamı acıtmasından çekiniyorum.
 
HyperX Cloud Alpha kullanıcısı olarak Cloud II-yi tercih etmenizi öneririm. Bugüne kadar Cloud Alphayı direkt anakart(MPG B550 GAMING EDGE WIFI) üzerindeki ses kartından kullanıyordum fakat kulaklığın performansının entegre ses kartının da iyi olmasına rağmen yetersiz olduğunu düşündüğüm için bugün Beylikdüzü İtopya'dan HyperX AMP USB ses kartı aldım ve ses kartıyla harika bir deneyim yaşadım. İki model arasından Cloud II-yi tercih edebilirsiniz ses kartıyla geldiği için.
 

Geri
Yukarı