Süperonline ve türktelekom da çalışmıyor, evet. Türktelekom kullanıcısı olarak söylüyorum.İnternetin Superonline olmasından kaynaklı olabilir. Superonline'da WARP ve benzeri çoğu VPN çalışmıyor diye biliyorum ve bende de çalışmıyor.
Çalışmamasının sebebi tam da fark eder mi bilmiyorum notu ile yazdığın "Superonline" maalesef. Superonline'ın çok katı VPN filtreleri var. Tüm popüler VPN yazılımları engellenmiş durumda. TurkNet kullananlar halen 2000'li yıllardaki gibi DNS değiştirerek engelleri aşarken Superonline kullanıcıları VPN dahi açamıyor.
Elbette var. Seni şu konuya alalım. Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )Çözmenin hiçbir yolu yok mu?..
Yalnız bu vpn değildir. İss'lerin engelleme için kullandığı dpi protokolünü manipüle eden bir programdır. Ip adresi gizlemez. İnternet hızında yavaşlama olmaz. Çalışma mantığı vpn gibi değildir ve superonlineda sorunsuz çalışıyor.Elbette var. Seni şu konuya alalım. Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )
Türktelekom kullanıcısı olarak bağlanabiliyorum. Çalışmadığına dair kesin bir şey yok.Süperonline ve türktelekom da çalışmıyor, evet. Türktelekom kullanıcısı olarak söylüyorum.
Bende çalışmıyor. Kesin olarak da 2-3 kaynak var ama tabi ki %100 diyemeyeceğiz. Az sonra bir rehber oluşturucam, bir yöntem buldum turktelekom için.Türktelekom kullanıcısı olarak bağlanabiliyorum. Çalışmadığına dair kesin bir şey yok.
Elbette var. Seni şu konuya alalım. Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )
Yalnız bu VPN değildir. ISS'lerin engelleme için kullandığı DPI protokolünü manipüle eden bir programdır. IP adresi gizlemez. İnternet hızında yavaşlama olmaz. Çalışma mantığı VPN gibi değildir ve Superonline'da sorunsuz çalışıyor.
Maalesef öyle dostum. Yazının uzunluğu seni korkutmasın yapması çok basit. Ben de C&C Generals oynuyorum. Çok eski bir oyun. Oynayacak adamların tümü Discordda takılıyor. Ben de oynayacak adam bulmak için mecbur discorda girmek zorundayım. 30 yaşında adamım böyle şeylerle uğraştırıyorlar bizi işte.Şu gelen saçma erişim engelleri yüzünden girdiğimiz zahmete bak 2 oyun oynayacağız diye bir taraflarımız çıkıyor.
Bu arada normalde Kaspersky'ın ücretli VPN'ni kulanıyordum ve pingim gayet düzgündü ancak birkaç gün önce niyese pingim birden 3 4 katına çıktı bunu çözmenin bir yolu varsa ki sanmıyorum onu da deneyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.