Cloudflare 1.1.1.1 DNS çalışmıyor

Churenim

Hectopat
Daha fazla  
WARP'ı açmaya çalıştığım zaman alta koyduğum hatayı veriyor bir çözümü var mı?

1729366924393.png

Bir de fark ediyor mu bilmiyorum ama internetim Superonline.

Çalışmamasının sebebi tam da fark eder mi bilmiyorum notu ile yazdığın "Superonline" maalesef. Superonline'ın çok katı VPN filtreleri var. Tüm popüler VPN yazılımları engellenmiş durumda. TurkNet kullananlar halen 2000'li yıllardaki gibi DNS değiştirerek engelleri aşarken Superonline kullanıcıları VPN dahi açamıyor.

Çalışmamasının sebebi tam da fark eder mi bilmiyorum notu ile yazdığın "Superonline" maalesef. Superonline'ın çok katı VPN filtreleri var. Tüm popüler VPN yazılımları engellenmiş durumda. TurkNet kullananlar halen 2000'li yıllardaki gibi DNS değiştirerek engelleri aşarken Superonline kullanıcıları VPN dahi açamıyor.

Çözmenin hiçbir yolu yok mu?..

Çözmenin hiçbir yolu yok mu?..
Elbette var. Seni şu konuya alalım. Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Yalnız bu vpn değildir. İss'lerin engelleme için kullandığı dpi protokolünü manipüle eden bir programdır. Ip adresi gizlemez. İnternet hızında yavaşlama olmaz. Çalışma mantığı vpn gibi değildir ve superonlineda sorunsuz çalışıyor.

Elbette var. Seni şu konuya alalım. Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Yalnız bu VPN değildir. ISS'lerin engelleme için kullandığı DPI protokolünü manipüle eden bir programdır. IP adresi gizlemez. İnternet hızında yavaşlama olmaz. Çalışma mantığı VPN gibi değildir ve Superonline'da sorunsuz çalışıyor.

Şu gelen saçma erişim engelleri yüzünden girdiğimiz zahmete bak 2 oyun oynayacağız diye bir taraflarımız çıkıyor.

Bu arada normalde Kaspersky'ın ücretli VPN'ni kulanıyordum ve pingim gayet düzgündü ancak birkaç gün önce niyese pingim birden 3 4 katına çıktı bunu çözmenin bir yolu varsa ki sanmıyorum onu da deneyebilirim.

Şu gelen saçma erişim engelleri yüzünden girdiğimiz zahmete bak 2 oyun oynayacağız diye bir taraflarımız çıkıyor.

Bu arada normalde Kaspersky'ın ücretli VPN'ni kulanıyordum ve pingim gayet düzgündü ancak birkaç gün önce niyese pingim birden 3 4 katına çıktı bunu çözmenin bir yolu varsa ki sanmıyorum onu da deneyebilirim.
Maalesef öyle dostum. Yazının uzunluğu seni korkutmasın yapması çok basit. Ben de C&C Generals oynuyorum. Çok eski bir oyun. Oynayacak adamların tümü Discordda takılıyor. Ben de oynayacak adam bulmak için mecbur discorda girmek zorundayım. 30 yaşında adamım böyle şeylerle uğraştırıyorlar bizi işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı