Çözüldü Cloudflare güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jaopinez

Centipat
Daha fazla  
Fantech shooter III isimli konsolumun driverini indirecektim. Sitesinde dosyasını indirmeye çalıştım fakat Cloudflare benden Windows r atip bir yazıyı yapistirmami istedi. Bir sorun olur mu sizce virus falan?

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-05_144248306.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eklediğiniz görselin Cloudflare ile bir alakası yok, sahte bir sayfa ve o PowerShell komutu cihazınıza zararlı yazılım indiriyor. Komutu çalıştırdıysanız hızlı bir şekilde Malwarebytes indirip tam tarama yapın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-05 145158.png
    346,5 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran görüntüsü 2025-04-05 145208.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2025-04-05 145216.png
    39,8 KB · Görüntüleme: 37
Eklediğiniz görselin Cloudflare ile bir alakası yok, sahte bir sayfa ve o PowerShell komutu cihazınıza zararlı yazılım indiriyor. Komutu çalıştırdıysanız hızlı bir şekilde Malwarebytes indirip tam tarama yapın.

Son düzenleme:
Çözüm
Eklediğiniz görselin Cloudflare ile bir alakası yok, sahte bir sayfa ve o PowerShell kodu cihazınıza zararlı yazılım indiriyor. Hızlı bir şekilde Malwarebytes indirip tam tarama yapın.

Hocam Windows r kısmına yapistirdim fakat enterlamadim bir sorun olmaz herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…