Cloudflare robot doğrulamasında scam mi var?

Hayır, bulutu seçerseniz Windows'u sıfırdan internet üzerinden indirip kurulumu kendisi yapıyor. Hatanızı çözecektir.

Hocam o kısımda da bu hatayı alıyorum daha önce sıfırlamıştım bilgisayarı neden böyle oldu anlamadım.

Dosya Ekleri

• 20250908_200915.jpg
    20250908_200915.jpg
    218 KB · Görüntüleme: 17
Hocam internetteki bu hatanın çözümüne yönelik videoları deneyebilirsiniz ancak bu noktada maalesef kurulumu USB üzerinden yapmanız gerekiyor gibi gözüküyor.

Bu oluşan durumun bilgisayara yaptığım şeyle alakası var mıdır acaba ve ayrı olarak USB'yi ayni bilgisayarda hatırlasam sıkıntı olur mu?

Bu oluşan durumun bilgisayara yaptığım şeyle alakası var mıdır acaba ve ayrı olarak USB'yi ayni bilgisayarda hatırlasam sıkıntı olur mu?
Hocam bu da öyle midir bilmiyorum ama kurtarma/sıfırlama bölümünü gerçekten bozan virüsler var.

Aynı bilgisayar üzerinden USB hazırlama konusuna gelirsek bu durum güvenli değil.

Yapabileceğiniz şey öncelikle flash belleğinizi kullanarak bilgisayarınıza Linux kurmanız daha sonrasında Windows USB'sini burada oluşturmanız. Maalesef biraz uğraşmanız gerekecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı