Windows 10 kullanıyorum. Cloudflare WARP uygulamasını indirdim ama 1.1.1.1 ayarının çalışmasına rağmen WARP ayarı bağlı gözüktüğü halde çalışmıyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Belirtmeyi unutmuşum, Türk Telekom kullanıyorum. Kullanmaz olsaydım keşke. Bu durum Türk Telekom için geçerli mi? Geçerliyse yok mudur önüne geçmenin bir yolu?Superonline kullanıyorsunuz büyük ihtimal. Superonline'nin katı VPN korumaları olduğu için çalışmaması normal.
Ispler Wireguard'ı engelliyor. Çalışmaması normal.Belirtmeyi unutmuşum, Türk Telekom kullanıyorum. Kullanmaz olsaydım keşke. Bu durum Türk Telekom için geçerli mi? Geçerliyse yok mudur önüne geçmenin bir yolu?
Bende öyle biliyordum ama forumda kullanan kişileri görünce nasıl kullandıklarını merak ettim. Galiba Türk Telekom'un işi.ISP'ler Wireguard'ı engelliyor. Çalışmaması normal.
Engelleme olayı martta başladı. Bunu aşmanın pratik yolu yok.Bende öyle biliyordum ama forumda kullanan kişileri görünce nasıl kullandıklarını merak ettim. Galiba Türk Telekom'un işi.
Engellemedikleri ne kaldı acaba? Windows kullanıcısı olarak ProtonVPN'e kaldım.Engelleme olayı martta başladı. Bunu aşmanın pratik yolu yok.
Wireguard çok güzeldi,gecikme düşüktü. Bunu da elimizden aldılar.
Shadowproxy kullanıyorum, bunu engelleyemiyorlar ama gecikme olarak Wireguard'a yaklaşamıyor bile.![]()
1-2 gün önce uygulamayı çalıştırdığımda internete hiç giremiyordum. Dün ya da bugün gelen güncelleme ile internete girebiliyorum ama yasakları kaldırmıyor.Sorun tam olarak nedir? Servis kullanılamıyor hatası mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.