Cloudflare WARP çalışmıyor

Makaleler
1
Yer
Pripyat
Windows 10 kullanıyorum. Cloudflare WARP uygulamasını indirdim ama 1.1.1.1 ayarının çalışmasına rağmen WARP ayarı bağlı gözüktüğü halde çalışmıyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Screenshot_1.png

Cloudflare'nin sitesinde: Gerçek zamanlı korumayı devre dışı bırakıp Warp'ı sıfırdan kurduktan sonra gerçek zamanlı korumayı açıp düzeltmiş birkaç kişi.
Bir de bu sorun hep mi vardı yoksa güncellemeden sonramı geldi?
Bir de DNS nizi 1.1.1.1-1.0.0.1 yapıp deneyin. Düzelmezse yazarsınız.
Superonline'da Warp açıkken Cloudflare bile açılmıyor.

Cloudflare'in sitesinde: Gerçek zamanlı korumayı devre dışı bırakıp WARP'ı sıfırdan kurduktan sonra gerçek zamanlı korumayı açıp düzeltmiş birkaç kişi.
Bir de bu sorun hep mi vardı yoksa güncellemeden sonramı geldi?
Bir de DNS nizi 1.1.1.1-1.0.0.1 yapıp deneyin. Düzelmezse yazarsınız.
Dediğiniz işlemi yaptım ama maalesef değişen bir şey olmadı. İndirdiğimden beri yaşıyorum bu sorunu. DNS ayarım söylediğiniz şekilde.

Düzelmezse diye söylüyorum,
Bazen proxy lerde bile sorun oluyor
4k oynayan video 720p zor oynuyor.
En temizi iyi bir tor ağı bulmak, Shadowproxy kullanmak. Bu yöntem ile Çin'deki firewall bile aşılıyor. Engellemeleri zor. Ama bildiğiniz gibi Tor ağlarının 4te 1'i kötü niyetli. Sizin Trafiği izleyip, müdahale edebiliyorlar. Bu yüzden iyisini bulmak lazım.

Türk Telekom'a geçtiğim günden beri yaşamadığım sorun kalmadı. Ne rezalet bir firmadır bu? Paket yükseltirim yükselmez, WARP gibi güzelim uygulamayı engeller. Bir de 2 yıl taahhüte bağlandık. İsmini duyduğum an yolumu değiştiririm bu saatten sonra. Neyse, yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı