Cloudflare WARP güvenli midir?

sidewind3r

Kilopat
Arkadaşlar merhaba sizce WARP güvenilir midir? Herhangi bir sorun yaratma ihtimali var mı? Sadece Discord'a gireceğimi varsayarsak bu eklenti ile.

6-7 aydır kullanıyorum. Şu an ücretsizlerde en sağlam ve güvenilir hizmeti veren warp olması lazım hatta yanlış bilmiyorsam.

Teşekkürler hocam, bu uygulama IP adresini değiştiriyor mu yoksa sadece DNS mi değiştiriyor bu arada bilginiz var mı?

Sadece DNS ve modu ve WARP modu var WARP IP de değiştiriyor DNS ile Discord'a giremiyorum ben WARP modunu kullanıyorum.

Sadece DNS ve modu ve WARP modu var WARP IP de değiştiriyor DNS ile Discord'a giremiyorum ben WARP modunu kullanıyorum.

Ben sadece Connect'e tıkladım ve şu an sorunsuz bir şekilde Discord açılıyor, zaten sadece Discord'a girmeyi istiyordum başka şeylerle işim olmaz birbirimize screenshare yapıp EA FC oynuyoruz diye o yüzden böyle bir post açtım zaten bir sıkıntısı var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…