Protonmail güvenli midir?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Son zamanlardaki Google sansürlerini gördükçe artık mümkün oldugunca Google'ı hayatimdan cikarmam lazım diye düşündüm. Mail adreslerimin hepsi( 6-7 tane) Gmail. Buna alternatif olarak guvenilir ve saglam bir firma arıyordum. Protonmail çıktı karşıma.

Kullanan varsa fikirleriniz nedir? Sizce önemli maillerimle guvenebilecegim bir firma mı?

Pass ve Drive nasıl sizce? Proton'un servisleri yine ve kullanabilirim diye düşünüyorum. Son olarak ayda 10 dolar odemeye değer mi yoksa ücretsiz kullanım yeterli mi?

Ben hiç daha paralı üyelik almadım. Hani eksikliğini de hissetmedim açıkçası. Pass güzel bayağı kolaylaştırıyor ve güvenle tutuyor. Ayrıca şu özelliğini bayağı seviyorum rastgele bir mail geldiğimde kendimi o listeden ayırmamı sağlıyor ve mail almıyorum.

Dosya Ekleri

• 1754208895854.png
    1754208895854.png
    13 KB · Görüntüleme: 38
Ben hiç daha paralı üyelik almadım. Hani eksikliğini de hissetmedim açıkçası. Pass güzel bayağı kolaylaştırıyor ve güvenle tutuyor. Ayrıca şu özelliğini bayağı seviyorum rastgele bir mail geldiğimde kendimi o listeden ayırmamı sağlıyor ve mail almıyorum.
Efsane duruyor. Sağolun bilgi için.

Tabi güvenilir neden olmasin? Proton ürünlerini 100 milyondan fazla insan kullanıyor ve açık kaynaklı. Yıllardır mail, VPN ve şifre yöneticisini kullanıyorum.

Tabi güvenilir neden olmasin? Proton ürünlerini 100 milyondan fazla insan kullanıyor ve açık kaynaklı. Yıllardır mail, VPN ve şifre yöneticisini kullanıyorum.
En buyuk endişem ileride firmanin satilmasi ya da batmasi durumunda verilerimize ne olacağı. Google batmayacagi icin garanti bir nevi.

En buyuk endişem ileride firmanin satilmasi ya da batmasi durumunda verilerimize ne olacağı. Google batmayacagi icin garanti bir nevi.

Batma gibi bir durum olacağını sanmıyorum tam tersine güzel karlar elde ediyorlar. Ürün çeşitliliği sürekli artıyor. Daha geçen gün authenticator uygulamasini tanıttılar. Önlerindeki en büyük engel Avrupa'nın gizlilige karşı önlemler alması. Merkezleri İsviçre de yatırımlarını donduracaklarini okumuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı