Cloudflare Warp ile Roblox açılmıyor

yoosmenu

Femtopat
Daha fazla  
Ağustos'tan beri Roblox için Cloudflare WARP kullanıyor, Ekim ayının sonuna kadar da oyunda hiçbir sıkıntı yaşamıyordum. Belki WARP'la alakalıdır diye düşündüm ama hayır, denediğim birçok erişim engeli olan site/uygulama hiç sorun olmadan açılıyor, Roblox'ta ise ya uygulama açılıyor ama içindeki hiçbir şey yüklenmiyor; ya da direkt açılmıyor ve bağlantı sorunu hatası veriyor. Bunun için bir çözüm var mı? Şimdilik Proton kullanıyorum ama bu sorun çözülebiliyorsa WARP kullanmaya geri dönmek istiyorum.

Bende aynı sorun ile karşı karşıyayım hocam. Eskiden Proton vpn kullanırdım, sonra daha basit olan Cloudflare WARP'ı görünce Proton kullanmayı bırakmıştım. Ama şimdide WARP'ta sıkınntılar olmaya başladı bir süre sonra. Bunu olmasının sebebi büyük ihtimalle yetkililer tarafından farkedilmiş olması. Baktılar millet hala başka yollar ile girebiliyor, üstüne bir de bunlara el attılar sanırım. Çünkü durduk yere kendiliğinden bozulcak bir şey değil. İşin daha da ilginç kısmı, sizin de dediğiniz gibi sadece Roblox'ta bu kadar çok yavaşlaması. Sanırım artık cidden oynayamayacağız. (7 yıllık emektar olarak beni çok üzüyor şu yasak durumu.)

Özetle,
Sanırım işin içinde birilerin parmağı var, Umalım ki açılsın.

Bende aynı sorun ile karşı karşıyayım hocam. Eskiden Proton vpn kullanırdım, sonra daha basit olan Cloudflare WARP'ı görünce Proton kullanmayı bırakmıştım. Ama şimdide WARP'ta sıkınntılar olmaya başladı bir süre sonra. Bunu olmasının sebebi büyük ihtimalle yetkililer tarafından farkedilmiş olması. Baktılar millet hala başka yollar ile girebiliyor, üstüne bir de bunlara el attılar sanırım. Çünkü durduk yere kendiliğinden bozulcak bir şey değil. İşin daha da ilginç kısmı, sizin de dediğiniz gibi sadece Roblox'ta bu kadar çok yavaşlaması. Sanırım artık cidden oynayamayacağız. (7 yıllık emektar olarak beni çok üzüyor şu yasak durumu.)

Özetle,
Sanırım işin içinde birilerin parmağı var, Umalım ki açılsın.

Eğer bu yöntemle bile erişimi kısıtlayabiliyorlarsa onca site varken Roblox'u seçmeleri çok ilginç geldi bana. 😅😅 Sorunu tek yaşayanın ben olmaması içimi rahatlattı en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı