Clover Bootloader Silme

TurkishKnight

Kilopat
Daha fazla  
Maverickten sonra yosemiteyi denedim ama appstore başıma bela oldu. Geri windowsa dönmek için efi diskindeki clover ve appleyi sildim ve clover ayalarından HDD deki konumu kaldırdım. Ama windowsun kurulu olduğu diskten bilgisayarı başlatırken başka bir clover karşıma çıktı ve teması değişikti. Bunu nasıl silebilirim.

Önce Mac OS X'i mi yoksa Windows'u mu kurdunuz?

Windows ikiside ayrı disklerde. İlk windows.

Clover Bootloader ekranında Clover Boot Options seçeneği olması gerek eğer EFI bölümüne çok zarar vermediysen oradan Remove All Clover ...... Settings gibisinden bir seçenek olacak oradan kaldırabilirsin. Eğer yok ise EFI bölümünü Windows'dan Mount edip silmen gerekecek.

BIOS'un Boot kısmından önceliği Windows'un kurulu olduğu diske vermeyi deneyin.

Pardon yukarıyı tam olarak okumuşum heralde anlamamışım. EFI bölümünü Disk Yöneticisi'nden görebiliyor musunuz ?

@Replacer nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilirmisin?
@Silinen üye zaten windowsun kurulu olduğu diskten başlatınca ekrana o geliyor.
Öncelikle EFI bölümünü Windows üzerindeki Disk Yöneticisinden Görebiliyor musunuz ?

Bilgisayara tüm diskleri silerek format at. Çünkü cihazın boot bölümlerine zarar vermişsin. Şu anda Windows'a erişebiliyor musunuz?

Bilgisayara tüm diskleri silerek format at. Çünkü cihazın boot bölümlerine zarar vermişsin.
Kesin çözümlerden biri de bu fakat Veri açısından sağlıklı değil Paragon ile bu bölümü çözeceğinden eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…