Clover Bootloader Silme

Paragon Partition Manager'i açıp ekran görüntüsü atarsan sorunun kaynağını öğrenebiliriz.

@TurkishKnight Şimdi Buradan indireceğin Paragon Partition Manager'i kurup programı açtıktan sonra gelen Metro tarzı ekrandan Paragon Partition Manager 2014 Free'yi seçmelisin. Daha gelen ekran daha önce Mac OS X için kullanmış olduğun diske sağ tıklıyarak Remove All Partitions yada Tüm Bölümleri Sil adlı seçeneğe tıklamalı ve daha sonra Yeni bir bölüm oluşturabilirsin. Gerekli düzeltme ve güncellemeleri yaptıktan sonra Sol üst'de bulunan Apply seçeneği ile işlemlerini başarılı bir biçimde sonlandıracaksın. En temel çözümlerden biri. Haberdar etmeyi unutma.

Basic MBR Hard Disk 2 Bu olması gerek daha önce Mac OS X için kullandığın hard disk ? Eğer bu ise yukarıda anlattığım işlemi uygulamalısın. @TurkishKnight

Tamamdır. İşlemi uyguladıktan sonra eminim başarılı bir biçimde amacına ulaşmış olacağını umuyorum. Yinede olmazsa bizi haberdar et.

Basic MBR Hard Disk 2 aynen bu diski kullandım. Ama Remove All Partitions seçeneği yok. Ne yapmayalıyım?

@Silinen üye evet ona kurmuştum.

Demek ki yanlış hatırlıyor muşum. Dalgınlığıma verin. Seçenekleri incelerseniz orada silme ile alakalı bir seçenek bulacağınızdan eminim. @TurkishKnight

@Replacer Format Parititon vardı ama onu dedikten sonra hiçbir seçenek gelmedi. Programı kapadım bir daha açılmadı sanırım beni yarı yolda bırakacak bu program.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…