Clover Bootloader'da disk gözükmeme sorunu

Berfin123

Hectopat
Katılım
24 Mart 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba Lenovo G50-70 i5 4210U, 8GB RAM PC'me El Capitan yükledim sorunsuz oldu her şey. Ama küçük bir sorunum var. EFI bölümünde config.plist dosyasını kurulum sonrası araçlar klasörü içindeki HD4400 yazan .plist ile değiştiriyorum. Değiştirdikten sonra HD4400 falan yerleri siliyorum ve sadece config.plist kalıyor. Tamam. Ama PC'yi yeniden başlatınca clover bootloaderda hiçbir disk gözükmüyor. Rehberde ne diyorsa yaptım SMBIOS'u falan da yaptım ama olmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulumda yada kurulum sonrası EL Capitan Kurulu HDD Clover Boot Menüde Görünmüyor
  • Yükleyici ile tekrar boot edin. Zira çoğu zaman ilk kurulum esnasında sistem tam kurulmamış olabilir. Kurulumdan sonra tekrar kontrol edin.
  • Eğer BIOS sadece Legacy ise bunu UEFI & Legacy olarak ayarlayın. Kurulumdan sonra bunu sadece UEFI olarak ayarlayabilirsiniz.
  • Anakart üzerinde farklı SATA kontrolü varsa ( Intel & Marvell) farklı SATA portları ile deneyin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı